Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Створене добровільне громадське формування — Дніпропетровська обласна Будівельна палата

У Дніпропетровській області 15 березня 2006 року з метою сприяння розвитку народного господарства та національної економіки, у першу чергу, будівельної індустрії та ринку нерухомості, створене добровільне громадське формування — Дніпропетровська обласна Будівельна палата. Про це на установчих зборах Будівельної палати повідомила голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва.

«Її інтеграція у світову господарську систему, формування сучасної промисловості, фінансової та торговельної інфраструктур створить сприятливі умови для підприємницької діяльності в сфері будівництва, буде сприяти всебічному розвитку будівельної індустрії, науково-технічним та торговельним зв'язкам між будівельниками-підприємцями Дніпропетровської області, України, закордонних міст та країн», — відзначила Надія Дєєва.

За словами керівника ініціативної групи Будівельної палати, генерального директора ЗАТ «НПО «Созидатель» Олександра Турчина, основними завданнями обласної Будівельної палати визначена організація взаємодії між суб'єктами будівельного ринку області, координація їхніх взаємин із державою в особі її органів, надання допомоги органам місцевого самоврядування в організації контролю будівництва та витрати бюджетних коштів на ці мети.

«Члени палати братимуть участь у формуванні обласних програм будівництва, вносити пропозиції з об'єктів незавершеного будівництва, брати участь в організації в Україні та за кордоном професійного навчання та стажування фахівців галузі. Також до роботи у Палаті ми будемо залучати фахівців із Дніпропетровської державної академії будівництва та архітектури», — відзначив Олександр Турчин.

Серед основних завдань Будівельної палати —сприяння прийняттю законів та підзаконних актів, що регулюють відносини у сфері будівництва, створення цілісного ринку нерухомості та іпотечних кредитів, розвиток зовнішньоекономічних зв'язків, експорт українських товарів та послуг.
Gorod.dp.ua на Facebook.


anatol99  (17.03.06 16:57): да, дела!! Турчин не все успел сделать, когда был замом в области так теперь точно для своей фирмы толкачем будет и брат его в горсовете проталкивал их дела и все им мало
детский лепет - будут решать вопросы, но только свои, "Созидателя" бардак
Ответить | С цитатой
Ykov  (17.03.06 15:27): Вот уроды. Турчин нашел очередное средство для набивания своих карманов? ГАСК, ГлавАПУ, Госэкспертиза, Пожнадзор, СЭС и т.д., так еще и Турчину откатывать придется. Если ТАКИМ образом упрощают жизнь застройщику (обещали ведь сократить кол-во согласующих инстанций), то мы далеко пойдем. А потом вопросы типа: "И че это у нас жилье такое дорогое?". Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте