Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відкрилася VI Всеукраїнська виставка косметики та салонів красоти «Дзеркало моди»

У дніпропетровському Експо-центрі «Метеор» 17 березня відкрилася VI Всеукраїнська виставка косметики та салонів красоти «Дзеркало моди», яка триватиме до 19 березня.

У виставці беруть участь 110 компаній з 12 регіонів України, а також із Російської Федерації. Ця виставка організована для спеціалістів індустрії моди, вона познайомить перукарів, косметологів та візажистів із новими препаратами, матеріалами, технологіями та обладнанням для професійної роботи салонів краси.

Також у рамках VI виставки «Дзеркало моди» відбудеться Другий Відкритий Чемпіонат із перукарського мистецтва, манікюру та візажу «Молоді таланти України», який організовує «Центр моди» Людмили Абрамової.

Крім того, на виставці «Дзеркало моди» будуть проведені майстер-класи з таких напрямків: перукарське мистецтво, манікюр, візаж. Навчальні програми для спеціалістів салонів краси проводитимуть майстри з Італії, Росії, України. У рамках виставки спеціалісти в області дерматології та косметології проведуть регіональну сесію Другого Форуму косметологів, на якій прозвучать доповіді про нові інгредієнти та препарати, що використовуються в сучасній косметологічній індустрії.

Організатор VI Всеукраїнської виставки косметики та салонів красоти «Дзеркало моди» — Експо-центр «Метеор».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте