Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 30 июня 2024
19:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Александр Вилкул: «Государство начало реальную поддержку ОСМД»

Александр Вилкул: «Государство начало реальную поддержку ОСМД»
В Стабілізаційному фонді Державного бюджету України передбачені кошти на ремонт ліфтів та будинків, що перебувають у власності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Наразі в 2010 році ці цілі Дніпропетровщина вже отримала 1 млн 740 тис грн, в тому числі, Павлоград отримав 450 тис грн.

З метою контролю за використанням бюджетних коштів заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник за дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула провів виїзну робочу нараду в Павлограді з керівництвом цього міста та оглянув об’єкти ремонту.

«Держава розпочала реальну підтримку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Наше завдання – провести комплексну реформу ЖКГ, результатом якої стане підвищення якості комунальних послуг та комфортності проживання наших громадян», - наголошує Олександр Вілкул.

В Дніпропетровській області діє Регіональна програма розвитку та реформування житлово-комунального господарства регіону на 2010-2014 роки. Відповідно до неї в області планується створити 11 тис ОСББ. А це - 70% від загальної кількості багатоквартирних будинків.

«ОСББ надає мешканцям багатоповерхівок широкі можливості для ефективного управління своїм будинком. Зокрема, розпоряджатися допоміжними приміщеннями, прибудинковою територією, ретельно контролювати якість комунальних послуг. Городяни бачать переваги цієї системи, в області іде активний процес створення нових ОСББ», - сказав під час наради Геннадій Темник.

В 2010 році кількість ОСББ в області зросла на чверть і на 18 листопада складає 682 об’єднання. Найбільша активність спостерігається у містах Павлоград і Нікополь. Так, у Павлограді функціонують 84 об’єднання (цьогоріч створено 44 з них), у Нікополі – 212 об’єднань (цьогоріч створено 53).

Влада веде активну інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо питань, пов’язаних зі створенням ОСББ. Необхідну інформацію щодо створення ОСББ можна отримати у відділі з питань реформування житлово-комунального господарства та експлуатації житлового фонду та роботи зі зверненнями громадян управління ЖКГ Дніпропетровської облдержадміністрації за номером +38(056) 742 89 35.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виталий  (21.12.10 20:14): http://goo.gl/H5QyZ Ответить | С цитатой
Читатель  (23.11.10 23:55): Че курим, пацаны? Ответить | С цитатой
Катані  (23.11.10 11:18): Солдат (англ. soldier)— самий молодший член родини, якого «увели» у родину, по-перше, оскільки він довів для неї свою корисність, а по-друге, за рекомендацією одного або декількох капо. Після обрання солдат зазвичай попадає в ту команду, капо якої його рекомендував.
Співучасник (англ. associate)— ще не член родини, але вже людина, наділена певним статусом. Він звичайно виконує функції посередника при угодах із продажу наркотиків, виступає в ролі підкупленого представника профспілки або бізнесмена й ін. Коли з'являється «вакансія», один або кілька капо можуть рекомендувати корисного співучасника в солдати.
Ответить | С цитатой
Катані  (23.11.10 11:17): Консіл’єрі (англ. consigliere)— радник родини, людина, якій бос може довіряти й до порад якого прислухається. Він служить посередником при вирішенні спірних питань, виступає посередником між босом і підкупленими політичними, профспілковими або судовими діячами або виконує роль представника родини на зустрічах з іншими родинами.
Капореджиме (англ. caporegime), капо, або капітан — голова «команди», або «бойової групи» (що складається із «солдатів»), який відповідає за один або кілька видів кримінальної діяльності в певному районі міста й щомісяця віддає босові частину доходів, одержуваних із цієї діяльності («засилає частку»). У родині звичайно 6—9 таких команд, і в кожній з них — до 10 солдатів. Капо підпорядковується самому босові.
Ответить | С цитатой
Катані  (23.11.10 11:17): Тільки от з Країною у них не склалося. Чи може з мізками. Якщо італійські боси і їх підлеглі капо переживають за те, щоб бізнес ішов вдало, щоб країна багатшала ї їх статки весь час зростали за рахунок збільшення ринку, нашим доморощеним Джовані – аби урвати тут і зараз. А далі – хоч сміття не викидайся.

Словничок
Бос, дон або хрещений батько (англ. boss)— голова родини. Отримує відомості про будь-яку «справу», вчинену кожним членом родини. Бос обирається голосуванням капо.
Ответить | С цитатой
Катані  (23.11.10 11:16): З часів бравого комісара Каттані мафія змінилася і в самому Неаполі, й у нашій країні. Нині нас грабують не гобліни з ножами та стволами в руках, а цілком пристойні на вигляд особи з бездоганними біографіями та анкетами, з дипломами престижних заморських університетів та коледжів у кишенях костюмів від Версаччі, Армані або якогось іншого короля високої моди. І сидять ці гламурні грабіжники не у брудних бандитських "малинах", а у авторитетних державних структурах, у затишних кабінетах з вельми солідними вивісками на дверях. І носять пишні титули державних мужів, а не наколки "злодіїв у законі". Награбовані у народу скарби ці "кабінетні пірати" уже не закопують під дубами у темному лісі , а виставляють на показ, хизуючись награбованим та власним нахабством. Вони не бояться ні Закону, ні Влади, бо самі є Владою і у них під контролем Закон. У деяких – на додачу ще й Честь, зареєстрована Мін’юстом. Ответить | С цитатой
Гена  (23.11.10 11:15): Така ситуація виявляє досить непривабливе обличчя біло-блакитної влади та, зокрема, команди губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула, за спиною якого його заступник Іван Ступак у досить сумнівний спосіб “координує діяльність правоохоронних органів” та забезпечує “чисто донецький” імідж місцевих регіоналів. Наразі серед підприємців області вже пішов поголос про те, що анонсована владою “команда проффесіоналів” не лише закрутила фіскальні гайки, збільшивши у кілька разів податкове навантаження, але також впроваджує тіньове, “кримінальне оподаткування” бізнесу. Під прикриттям “сильної влади”, яка вибудувала жорстку вертикаль, сконцентрувавши в одних руках виконавчу, представницьку владу та силові структури, активізувалися різного роду співучасники - кримінальні ділки, які облаштовують свої оборудки та наповнюють власні кишені, бравуючи календариками(ГО “Закон і честь”, яку очолює особисто ментокрил) зі світлими ликами своїх донів. Ответить | С цитатой
Генадий  (23.11.10 11:15): Наразі, як стало відомо нашим активістам, різні підприємства сплачують капо від 100 тисяч гривень до кількох мільйонів. Куди йдуть зібрані Вакулою для боса гроші? Можливо, саме у такий спосіб наповнюється партійна каса провладної Партії регіонів? А можливо, ці гроші йдуть на фінансування виборчої кампанії самого Івана Ступака, який, попри домовленість діючого мера Івана Куліченка з керівництвом ПР, все ж розглядається як один з реальних претендентів на посаду міського голови Дніпропетровська від силового крила регіоналів? Ответить | С цитатой
Генадий  (23.11.10 11:14): Як розповів нам один з “ветеранів” сміттєвого промислу, кожне нелегальне звалище має свій “термін життя”. Зазвичай, він становить від одного до двох років (залежно від активності “адміністраторів”) – далі сміття банально нема куди складувати. Тож “тримачі” залишають звалище і переходять на інший, заздалегідь підібраний об’єкт. В нашому випадку організатори цього бізнесу змогли витиснути зі сміттярки максимум прибутку: закінчення функціонування звалища припиняє приносити гроші, натомість починає давати піар-дивіденти. Прикладом є Севастопольський парк, вулиця Мільмана та деякі інші об’єкти, де на місці звалищ ГО “Закон і честь” за ті ж самі “податки” з підприємців облаштувало парки, алеї та дитячі майданчики, якими Іван Ступак з однопартійцями хизуються на телебаченні та у ЗМІ. Ответить | С цитатой
Генадий  (23.11.10 11:13): Звалище – то не тільки цінний "бабуляс", а й 3-4% рейтингу партії
Взагалі, громадська діяльність є не гіршою ширмою для свавілля, аніж міліцейська ксива. На додачу до всього, вона дозволяє донам виглядати для суспільства отцями-благодійниками і відводить від них зайві підозри.
Ответить | С цитатой
1 2 3 4 5 6 7 8
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (36)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте