Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 10 июля

Криминальная сводка на 10 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

9 липня до працівників Першотравенського міськвідділу міліції звернулася безробітна, 44-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що за мiсцем мешкання її знайома спричинила ножове поранення її чоловiку. Виїздом на мiсце встановлено, що о 18.30 у подружжя в гостях знаходилась безробітна, 25-річна мiсцева жителька.

Пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, в ходi сварки, виниклої на грунтi раптово виниклих неприязненних відносин гостя кухонним ножем, спричинила проникаюче ножове поранення черевної порожнини 48-річному господарю домоволодіння.

Наразі, знаряддя злочину кухонний нiж - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


4 липня до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління зiбрано матерiал у вiдношеннi безробітної, раніше судимої 47-річної місцевої жительки. Зловмисниця у червнi поточного року за мiсцем свого мешкання, під приводом обмiну на меншi номiнали збула пiдробну купюру номiналом 50 гривень своїй 81-річній свекрусі, з якою мешкає спiльно. Згiдно довiдки НДЕКЦ вилучена купюра визнана фальшивою, виготовленою iз сувенiрної купюри шляхом механiчного стирання тексту з наступним нанесенням рукописним шляхом елементiв iмiтацiї захисту.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї).

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


За пограбування 20-річної громадянки, що мало мiсце 7 липня працівниками Новомосковського міського відділу міліції був затриманий безробітний, раніше судимий за крадіжки 26-річний громадянин. Викрадений - мобiльний телефон вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 80-річного громадянина, що мало мiсце 4 травня працівниками Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, раніше судимий за крадіжки та шахрайство 29-річний місцевий мешканець. Частину викраденого - мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті