Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
11:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Професійність, досвід, визнання

Професійність, досвід, визнання
Дніпропетровськ справедливо вважають діловою та науковою столицею країни. Це в черговий раз підтвердив україно-німецький симпозіум з біомеханіки опорно-рухової системи, який проходить на базі обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова.

Напередодні важливого міжнародного форуму міський голова Іван Куліченко зустрівся з відомими німецькими та вітчизняними фахівцями в області ортопедії та травматології.

Перш за все він подякував одному із засновників україно-німецької асоціації, голові Дніпропетровської обласної асоціації ортопедів-травматологів, завідуючому кафедрою травматології та ортопедії Дніпропетровської державної медичної академії Олександру Лоскутову за те, що за 15 років її існування між нашими та німецькими лікарями склалися не лише ділові, а й дружні стосунки. Кожна нова зустріч несе багато нового, неможливо переоцінити обмін досвідом та новими напрацюваннями.

— Ми пишаємося тим, — зазначив Іван Іванович, — що дніпропетровська школа ортопедії та травматології одна з найпотужніших в Україні та Європі. Саме тут вперше в країні було організовано виробництво ендопротезів тазостегнових суглобів. Крім того, в обласній лікарні ім. І.І. Мечникова працюють досвідчені спеціалісти з ортопедії та травматології, відомі на весь світ. Цього разу на базі лікарні відбудеться IV міжнародний майстер-клас з хірургії стопи. Наші фахівці продемонструють унікальні методики, які використовуються для лікування пацієнтів з порушеннями опорно-рухової системи.

Під час зустрічі з мером, німецькі гості висловлювали своє захоплення містом. Не можна не помітити, як воно розвивається, розбудовується. Під час екскурсії Дніпропетровськом вони відзначали, що побачили тут архітектуру, яка нагадує Нью-Йорк, Амстердам, Сан-Франциско… Про те, як за рівнем кваліфікації і наукового прогресу наші медики вирізняються серед інших, і мови немає. Тож у симпозіумі разом з ними із задоволенням беруть участь президент Всесвітньої асоціації хірургії стопи та гомілковостопного суглоба Йол Дойл та віце-президент Всесвітньої асоціації хірургії стопи та гомілковостопного суглоба Міхаель Гебеля.

За вагомий внесок у розвиток медичної науки та охорони здоров’я міста, активну участь у становленні та розвитку україно-німецької співпраці в галузі ортопедії та травматології Іван Куліченко вручив відзнаки міського голови дванадцяти німецьким та дніпропетровським медикам.

Gorod.dp.ua на Facebook.


місцевий житель  (17.09.12 13:57): Що цікаво, на офіційних сайтах міських рад в обласному центрі можна ознайомитись із усіма рішеннями, які приймались цими радами впродов декілька років. А на офіційному сайті Дніпропетровської міськради неможливо не тільки ознайомитись з якимось рішенням, шо приймала ця рада на останній сесії, а взагалі неможливо ознайомитись з рішеннями, які приймались навіть у минулих роках. Що це так приховує Дніпропетровська міська рада та її міський голова? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте