Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
17:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Компанія «АероСвіт» забезпечила повернення своїх пасажирів iз-за кордону

Компанія «АероСвіт» забезпечила повернення своїх пасажирів iз-за кордону
Станом на 14 січня за даними Державної авіаційної служби України, пасажирів, які залишаються за кордоном через скасування авіарейсів компанії «АероСвіт» немає.

У період з 8 по 14 січня було заплановано та виконуються додаткові рейси з/до Єревану, Баку, Праги, Тбілісі, Калінінграду, Софії, Ларнаки та Астани. Сьогодні здійснюється 2 додаткових рейси (Прага та Будапешт). Загалом упродовж вказаного періоду авіакомпанією «АероСвіт» виконано 104 рейси. Також виконані додаткові рейси авіакомпаніями «Міжнародні Авіалінії України» та «Роза Вітрів», якими перевезено 1 450 осіб. Загальна кількість перевезених пасажирів становить 12 383 осіб – про це повідомив на брифінгу у понеділок, 14 січня голова Державної авіаційної служби України Анатолій Колісник.

У зв'язку з введенням тимчасового розкладу польотів та з метою його забезпечення й інформування пасажирів про оперативні зміни у графіку рейсів відповідно до Наказу по авіакомпанії «АероСвіт» № 5 від 11.01.2013р. в авіакомпанії створено аварійний штаб, який з 11 січня функціонує у цілодобовому режимі.

Станом на 14 січня зафіксовано 1 700 звернень громадян щодо отримання компенсації та повернення коштів за невикористані квитки. Компанією проводиться виплата грошей та приймаються замовлення на додаткову компенсацію.

У свою чергу на вимогу Державіаслужби аеропорти додатково інформують про права пасажирів у разі відмови у перевезенні, скасування чи тривалої затримки авіарейсів.

Новий графік рейсів до кінця зимового періоду 2013 року (до 31 березня 2013 року) компанія «АероСвіт» мала надати Державіаслужбі в п’ятницю 11 січня. Проте новий графік був наданий у понеділок, 14 січня.

Також при Державіаслужбі працює цілодобовий телефон гарячої лінії для вирішення проблемних питань пасажирів авіакомпанії «АероСвіт» (044) 351-55-10. Уся отримана інформація невідкладно направляється до авіакомпанії «АероСвіт» з метою проведення відповідних заходів.

Внутрішньо-українські рейси здійснюються авіакомпаніями «АероСвіт», "МАУ" та іншими.

Робота з повернення додому українських громадян, та впорядкування українських міжнародних та внутрішніх авіарейсів здійснюється під контролем Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула.   

Gorod.dp.ua на Facebook.


Валяю дурака  (14.01.13 19:02): Я по два раза два раза не ПовтоРяюсь. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте