Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Учасники соціального проекту відвідали вихованців дитячого будинку

|«« «« »» »»|

В рамках реалізації проекту «Створення співтовариства активної молоді на основі моральних цінностей», що стартував на Дніпропетровщині за підтримки голови обласної ради Євгена Удода, відбулася зустріч студентів та аспірантів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара і Дніпропетровського університету економіки і права імені Альфреда Нобеля, що стали учасниками Проекту, з вихованцями Дніпропетровського дитячого будинку №6 компенсуючого типу.

Такі зустрічі, на переконання голови обласної ради, допомагають молоді розкрити свої найкращі якості – небайдужість, співчуття, доброту та готовність до взаємодопомоги. Підготовка та проведення заходу згуртували студентів у бажанні дарувати радість та допомагати ближньому, особливо тим, хто найбільше цього потребує.

- Розвиток дітей та молоді на засадах загальнолюдських цінностей – один з пріоритетів державної політики. Ми і надалі будемо підтримувати проекти, що мають високу соціальну й етичну значущість, аби молоде покоління жителів регіону зростало на кращих світових прикладах. Адже засвоєння моральних норм адаптує людину до життя у суспільстві. Приємно, що студентська молодь розуміє це і бере участь у подібних заходах, - підкреслив Євген Удод.

На згадку про зустріч учасники проекту подарували вихованцям закладу іграшки, спортивний інвентар та розвиваючі ігри.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті