Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
07:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обласна влада буде співробітничати з громадськими організаціями

Обласна влада буде співробітничати з громадськими організаціями
За ініціативи голови обласної ради Євгена Удода між Дніпропетровською обласною державною адміністрацією, Дніпропетровською обласною радою та громадськими організаціями області підписано перший Меморандум про взаємодію і співпрацю.

Документ підписано в рамках реалізації проекту «Відкритість. Взаємодія. Розвиток».

Як зазначив губернатор Дмитро Колєсніков, підписання Меморандуму про співробітництво – це важливий крок на шляху укріплення партнерських відносин обласної влади та громадськості. На Дніпропетровщині створ юється ефективна система взаємодії обласної влади, органів місцевого самоврядування та громадських організацій. При облдержадміністрації функціонує Громадська Рада, до складу якої входять 25 громадських організацій регіону.

Мета Меморандуму про взаємодію та співпрацю – р еалізація політики відкритості для ініціатив громадськості та міжнародної технічної допомоги на Дніпропетровщині, а також визначення погляду представників влади, громадських організацій на сталий розвиток Дніпропетровської області.

Керівництво області приділяє особливу увагу процесам становлення, формування та динамічного розвитку громадянської активності, участі представників громадських об'єднань у розробці та реалізації соціальних проектів.

Цей Меморандум є першим з трьох документів, які заплановано підписати з громадськими організаціями Дніпропетровщини.

Розпочав роботу Ресурсний центр для органів самоорганізації населення

Голова обласної ради Євген Удод взяв участь у прес-конференції з нагоди початку роботи ресурсного центру для органів самоорганізації населення (ОСН) Дніпропетровської області, який створено в рамках проекту Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск». Проект реалізується за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». У прес-конференції також взяв участь директор програми «Громадянське суспільство та належне врядування» МФ «Відродження» Олексій Орловський.

В Ресурсному центрі для органів самоорганізації населення Дніпропетровської області всі бажаючі можуть отримати безкоштовні консультації з правових, організаційних, інформаційних, фінансових та інших питань створення і діяльності ОСН, експертну допомогу при розробці документів щодо їх створення та подальшої діяльності ОСН. Крім того, на базі центру регулярно проводитимуться навчальні семінари для представників ініціативних груп «Створення та організація роботи ОСН» та для представників активу діючих ОСН.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ХЗчто  (15.03.13 10:33): За чей счет были через каждые 50 метров выставлены рекламные щиты с восьмоемартовскими поздравлениями от двух изображенных субъектов. Может эти общественники скинулись? А вообще все это уже не смешно. Наш уменьшающийся госбюджет уже явно не выдерживает запросы этих проффесионалов... Відповісти | З цитатою
Федя  (15.03.13 08:07): С ново какая то хренотень типа - школа коммунизма... проходили... Відповісти | З цитатою
Сноб  (14.03.13 22:05): Так как ручные "общественные" организации уже были созданы ранее (при Вилкуле - властями), то понятно КАКОЕ это будет "взаимодействие". Для парадных рапортов и ПОНТОВ! Відповісти | З цитатою
Любитель М  (14.03.13 21:33): ГДЕ ВОЗМОЖНОСТЬ КОММЕНТИРОВТЬ БОГОСЛУЖЕНИЕ В ОРГАННОМ ЗАЛЕ!!??GOROD.DP.UA - повернись лицом к народу а не только к нынешнему жителю Киева!
Позор, что органный зал отдали представителям ЗАО "РПЦ"!!!. Прямо читаешь Сенкевича и веришь, что все повторяется в наши дни!!! ( ))) )
Когдп роявится возможность комменировать богослужение в подвале органного зала - поверю, что власть интересуется мнением члено общества
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті