Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині визначили найкращого вихователя 2013 року

На Дніпропетровщині визначили найкращого вихователя 2013 року
У Дніпропетровську відбувся обласний конкурс на кращого вихователя, у фінальному турі якого взяли участь 10 конкурсанток зі всієї Дніпропетровщини.

К ращим вихователем було визначено Світлану Мітлицьку - вихователя з Дніпропетровського навчально-виховного комплексу №148 «Планета щастя». Вже восени цього року переможниця представлятиме наш регіон на Всеукраїнському конкурсі «Вихователь року - 2013».

«Проведення такого конкурсу є новинкою не лише для нашого регіону, але й для всієї країни, адже він проходить уперше, – говорить начальник управління дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти та науки Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Середня. – Вихователь у дитсадку є першим наставником та вчителем для дитини, саме тому він має бути професіоналом у свої галузі. Такий конкурс – це чудова можливість для вихователів із різних куточків регіону поділитися досвідом та отримати нові знання».

Вона розповіла, що конкурс на кращого вихователя Дніпропетровської області проходив у 3 етапи. Перший етап проводився в містах та районах області, у результаті чого було обрано 33 кращих вихователя. Серед них, на основі наданих матеріалів (творче есе, відеоролик про роботу, опис нових методик виховання тощо), було обрано 10 учасників другого етапу.

У фіналі конкурсу кожна учасниця продемонструвала своє життєве кредо та творчі здібності, поділилася власним досвідом роботи з дітьми та представила до уваги журі власні сучасні та авторські форми педагогічної роботи.

За результатами оцінок журі, перше місце в обласному конкурсі «Кращий вихователь» посіла Світлана Мітлицька – вихователь з Дніпропетровського навчально-виховного комплексу №148 «Планета щастя». Друге місце зайняла вихователь з Жовтоводського навчально-виховного комплексу №30 Любов Стовбун. Третє місце в конкурсі посіла Наталія Переяслав з Новоолександрівського дитячого навчального закладу (ясла садок) загального розвитку №10 «Світлячок» Дніпропетровського району.

Губернатор Дмитро Колєсніков, коментуючи подію, зазначив, що у майбутньому проведення такого конкурсу стане для регіону традиційним. Адже завдяки обміну досвідом між кращими професіоналами в цій галузі, задаються нові, високі стандарти у вихованні дітей. І це слугує правильним прикладом для інших педагогів області.

Також Дмитро Колєсніков поставив завдання Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації відпрацювати систему подальшого обміну досвідом між фіналістами цього конкурсу та іншими вихователями Дніпропетровщини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті