Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
22:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Фінінспектори Дніпропетровщини під час ревізії Регіонального відділення Фонду державного майна України виявили порушень на 655 тис. грн

Фінінспектори Дніпропетровщини під час ревізії Регіонального відділення Фонду державного майна України виявили порушень на 655 тис. грн
Фахівці Держфінінспекції в Дніпропетровській області під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області (далі – Регіональне відділення) виявили порушень, що призвели до збитків, на суму майже 655 тис. грн. Контрольний захід охопив період з 01.01.2010 по 01.02.2013.

Зокрема, встановлено зайво нараховані та виплачені п ремії працівникам без відповідних документів на 380 тис. грн . Як наслідок, зайво сплачено внесків до державних цільових фондів на суму майже 138 тис. грн, що призвело до збитків.

Також встановлено зайві нарахування та виплати індексації грошових доходів населення внаслідок невірних розрахунків на суму понад 26 тис. грн, що призвело до зайвого перерахування внесків до Пенсійного фонду на суму понад 9 тис. грн.

Крім того, Регіональним відділенням за рахунок коштів держбюджету були оплачені комунальні послуги за завищеними цінами, чим завдано збитків установі на суму 102 тис. грн.

Керівнику об'єкта контролю направлено обов'язкові вимоги щодо усунення виявлених порушень. Застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

Матеріали ревізії передані до ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Прес-служба ДФІ в Дніпропетровській області

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте