Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
13:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Фінінспектори Дніпропетровщини виявили зайво витрачені 245 тис. грн бюджетних коштів у Дніпродзержинському професійному ліцеї

Фінінспектори Дніпропетровщини виявили зайво витрачені 245 тис. грн бюджетних коштів у Дніпродзержинському професійному ліцеї
Фахівці Дніпродзержинської об'єднаної держфінінспекції під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Дніпродзержинського професійного ліцею за період з 01.02.2011 по 28.02.2013 виявили факт зайвого отримання закладом 245 тис. грн на підготовку кадрів внаслідок завищення потреби в бюджетних асигнуваннях.

Зокрема, керівництвом навчального закладу під час планування фінансових показників не враховано наявність фактів отримання учнями ліцею другої професії, що призвело до включення до бюджетних запитів недостовірних даних та зайвих витрат.

Як з'ясувалось, окремі зараховані до ліцею особи раніше вже отримали робітничу професію чи спеціальність іншого освітньо-кваліфікаційного рівня за рахунок бюджетних коштів. Відповідно до Закону України «Про професійно-технічну освіту» вони не мали права на здобуття первинної професійно-технічної освіти в ліцеї за рахунок бюджетних коштів.

Так, протягом 2011 – 2012 років на підставі рішень приймальної комісії на навчання за державним замовленням зараховано 16 осіб з метою здобуття ними первинної професійної підготовки, тоді як фактично їх професійно-технічне навчання спрямоване на оволодіння другою професією, що є перепідготовкою.

Отже, згідно з даними бухгалтерського обліку та фінансової звітності витрати, понесені закладом на підготовку робітничих кадрів, які здобували другу професію (без урахування витрат на стипендіальне забезпечення), склали 245 тис. грн.

За порушення бюджетного законодавства посадову особу закладу притягнуто до адміністративної відповідальності. Про результати ревізії поінформовано прокуратуру м. Дніпродзержинська.

Прес-служба ДФІ в Дніпропетровській області

Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (24.07.13 11:57): http://gorod.dp.ua/news/83434
http://gorod.dp.ua/news/83490
http://gorod.dp.ua/news/83492
http://novostey.com/politic/news538085.htm
Не там була ревізія
не там
Ответить | С цитатой
Ir Shi  (23.07.13 19:32): Если бы это была случайная ошибка, то, наверное, не с 16 студентами. Случайно такое может получится с 1-2 студентами, ну там документы не проверили... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте