Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
14:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 23 июля

Криминальная сводка на 23 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

24 червня працівниками Новомосковського міського відділу міліції за розбiйний напад на чоловіка 1938 р.н.,який мав мiсце 24.06.2013 встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1972 р.н. Викрадене - вилучено мобiльний телефон.

21 липня працівниками Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабiж у жінки 1994 р.н. встановлений та затриманий непрацючий чоловік 1992 р.н.

22 липня до Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1992 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 02.30 повертаючись додому з нiчного клубу біля пр. Воронцова, невiдомий, вдаривши рукою по обличчю, заволодiв сумочкою з гаманцем. Сума збитку склала - 2 тис. 620 грн. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» встановлений та затриманий непрацюючий мiсцевий житель 1986 р.н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

22 липня до Красногвардiйського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції спiльно з спiвробiтниками СДСБЕЗ зiбрано матерiал у вiдношеннi майстра виробничого навчання державного навчального закладу.

22.07.2013 о 14. 00 в своєму службовому кабiнетi отримавши грошовi кошти в якостi незаконної винагороди в сумi 1 тис. 200 грн. за пiдписання обхiдного листа i в подальшому отримання нею диплома про закiнчення учбового закладу. Хабар, грошовi кошти - вилученi. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте