Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 18 мая 2024
17:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 4 августа

Криминальная сводка на 4 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

3 серпня о 4:00 до Синельниківського міського відділу міліції звернувся чоловік 1994 року народження, який повідомив, що 2 години тому невідомий чоловік під словесною погрозою застосування фізичної сили заволодів його мобільним телефоном. За скоєння злочину встановлений та доставлений до відділу міліції чоловік 1996 року народження, студент одного з місцевих навчальних закладів. Викрадений мобільний телефон вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

1 серпня о 15:45 по лінії 102 до чергової частини Криворізького міського управління надійшло повідомлення від місцевої жительки 1963 року народження про те, що за місцем спільного мешкання вона виявила тіло свого чоловіка 1957 року народження. На місці правоохоронці побачили на дивані оголене тіло чоловіка із странгуляційною борозною на шиї. Правоохоронці провели розслідування за фактом вбивства чоловіка, яке дало можливість затримати місцевого жителя 1981 року народження. З’ясувалося, що 1 серпня о 9:00 за попередньою домовленістю по мобільному телефону, він прийшов до місця мешкання чоловіка з метою вступу з ним в інтимні стосунки (обидва мають нетрадиційну орієнтацію, тривалий час були коханцями). Там між чоловіками раптово виникла сварка, в ході якої зловмисник схопив чоловіка за ланцюжок, що був у того на шиї, та почав душити. Після того, як останній перестав дихати, він забрав з квартири плазмовий телевізор, ноутбук та мобільний телефон і зник з місця злочину. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

4 серпня о 14:40 до Нікопольського міського відділу міліції від громадян надiйшло повiдомлення, що в яру поблизу приватного сектору, виявлено труп невiдомого чоловiка. Виїхавши на мiсце, неподалiк вiд приватного будинку з подряпинами та саднами на обличчi i трансгуляцiйною борозною на шиї, правоохоронці виявили труп непрацюючого мiсцевого жителя 1990 р.н. Смерть чоловіка настала вiд механiчної асфiксiї, внаслiдок стискання органiв шиї зашморгом при удавленнi. Працiвники міліції встановили та затримали непрацюючого мiсцевого жителя 1979 р.н., без постійного мiсця проживання, який 03.08.2013 о 22.00, знаходячись в яру за вищевказаною адресою, пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв з загиблим, на грунтi раптово виниклих неприязних вiдносин, пiд час сварки, пустою скляною пляшкою вдарив по головi чоловіка. Пiсля того, як останнiй знепритомнiв та впав на землю, він телефонним дротом задушив його. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

4 серпня об 11:20 до Межівського райвідділу вiд чергового Димитрiвського МВ ГУМВС України в Донецькiй областi телефоном надiйшло повiдомлення, що 04.08.2013 о 08.50 до чергової частини Димитрiвського МВ ГУМВС україни в Донецькiй областi з приймального вiддiлення Димитрiвської центральної мiської лiкарні телефоном надiйшло повiдомлення, що 04.08.2013 о 08.45 бригада швидкої медичної допомоги до приймального вiддiлення вищевказаної лiкарнi у станi алкогольного сп'янiння, iз вiдкритою проникаючою черепно-мозковою травмою, забиттям головного мозку середнього ступеню тяжкостi, вiдкритим вдавленим перелом лiвої лобно-тiм'яної областi черепу, доставлено непрацюючого господаря, жителя м. Димитрово донецької областi 1974 р.н. Він пояснив лікарю, що 03.08.2013 о 22.00 зазначенi тiлеснi ушкодження йому спричинив невiдомий чоловiк на подвiр'ї приватного домоволодiння за місцем мешкання його колишньої дружини, 1982 р.н. Виїхавши на мiсце, правоохоронці встановили, що пiсля вживання спиртних напоїв, він прибув до мiсця мешкання колишньої дружини з метою примирення. На подвiр'ї зазначеного домоволодiння, мiж ним та спiвмешканцем колишньої дружини, ранiше судимим мешканцем Днiпропетровської областi, 1980 р.н., на грунтi ревнощiв, виникла бiйка, пiд час якої колишній чоловік складеним ножем, що був при ньому спричинив рiзану рану правого передплiччя співмешканцю, на що останнiй, захищаючись, нанiс один удар рукояткою молотка, що взяв на подвiр'ї по головi колишнього чоловiка його спiвмешканки, спричинивши йому вищевказанi тiлеснi ушкодження. Ранiше 03.08.2013 о 23.00 до чергової частини Межiвського РВ вiд чергового лiкаря Межiвської центральної районної лiкарні надходило повiдомлення про надання медичної допомоги співмешканцю жінки. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

4 серпня о 10:00 до Дніпродзержинського міського управління по телефону спецлiнiї 102 звернулась непрацююча жінка, 1950 р.н., яка повідомила, що 03.08.2013 о 20.00 малознайомий чоловік, перескочивши через паркан, зайшов на її подвiр'я, де заволодiв її велосипедом. Сума збитку встановлюється. За скоєння злочину встановлений та затриманий ранiше судимий мiсцевий житель, 1971 р.н. У нього вилучено викрадене. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

4 серпня о 21:00 в ході проведення розшукових заходів працівники Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління в примiщеннi більярдного клубу виявили 16 гральних автоматiв у робочому станi. Гральнi автомати вилучено. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР.

За грабіж чоловіка 1980 року народження, що мав місце 23 червня, працівники Жовтневого райвідділу міліції встановили та опитали чоловіка 1991 р.н., у якого вилучено викрадений мобiльний телефон. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте