Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
12:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Поздравление с Днем Предпринимателя

Поздравление с Днем Предпринимателя
Шановні підприємці Дніпропетровська!

Щиро вітаю Вас з професійним святом!

Розвиток підприємницької діяльності – це найшвидший шлях до досягнення вагомих економічних зрушень, адже підприємництво забезпечує насичення ринку товарами та послугами, створює умови для впровадження інновацій, утримує соціальну інфраструктуру. Сьогодні у сфері малого і середнього підприємництва міста зайнято понад 200 тисяч дніпропетровців, з початку року завдяки підприємцям створено майже 12 тисяч додаткових робочих місць, на 68% зросли надходження до бюджету міста від сплати єдиного податку. Підприємці Дніпропетровська вносять вклад в економіку нашого міста,сприяють підвищенню добробуту людей, створюють нові робочі місця, долучаються до громадського життя та займаються доброчинністю. Дякую Вам за наполегливу працю, активну громадську позицію, професіоналізм та ініціативність.

Бажаю подальших успіхів у підприємницькій діяльності, натхнення, нових ідей та звершень на благо рідного Дніпропетровська і України. Щастя, здоров'я і добробуту Вам та Вашим родинам!

Нехай Ваш бізнес завжди процвітає!

Міський голова Іван Куліченко

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте