Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 05 июля 2024
15:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 5 сентября

Криминальная сводка на 5 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

05.09.2013 о 11.50 до Орджонікідзевського міськвідділу міліції звернувся чоловік 1965 р. н., який повідомив, що 04.09.2013 о 15.00 його знайомий разом з невідомим чоловіком за місцем його мешкання, в ході розпиття спиртних напоїв, під час сварки, яка переросла в бiйку, заволодів двома мобільними телефонами та грошима у сумі 258 грн., після чого вони з місця злочину втекли. За скоєння злочину встановлений місцевий житель, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1989 р.н. Слідчий відділ міськвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

05.09.2013 о 17.20 до Першотравенського міського відділу міліції звернувся непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1971 р.н., який повідомив, що 10.06.2013 о 23.00 його знайомий - мiсцевий житель, непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1980 р.н., пiд словесною погрозою застосування фiзичного насилля, заволодiв мобiльним телефоном. Слідчий відділу райвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

05.09.2013 о 14.30 до Криворiзького міського управління по телефону 102 звернувся непрацюючий чоловік 1980 р.н., який повідомив, що о 14.20 вiн побачив, як невiдомий через незачиненi дверцята проник до салону його автомобiля, який вiн залишив бiля будинку, звiдки заволодiв гаманцем з грошима 4 тис. 700 грн. та компресором. Пограбований водій почав переслiдувати зловмисника, але той бризнув йому йому в очi з газового балончика та намагався втекти, однак останнiй його затримав. За скоєння злочину встановлений та затриманий мiсцевий житель,непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1984 р.н. У нього вилучено викрадене. Слідчий відділ Центрально-Міського райвідділу Криворізького міського управління за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

05.09.2013 о 16.00 до Днiпропетровського міського управління по телефону 102 звернулась жінка 1989 р.н., яка повідомила, що о 15.50 на вул. Косiора, коханка її чоловiка, місцева жителька 1974 р. н . зірвала у неї з шиї ланцюжок з жовтого металу та забрала мобільний телефон. Жінка затримана та доставлена до райвідділу. Викрадене вилучено. Слідчий відділ Центрально-Міського райвідділу Криворізького міського управління за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За грабiж жінки 1986 р.н., який мав мiсце 18.01.13, встановлено та опитано малолiтнього, вже раніше судимого за грабіж учня 9-го класу 1998 р.н. У нього вилучено викрадений мобільний телефон. Слідчий відділ Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (59)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (8)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  Історія Дніпра: Де було відкрито перший критий басейн нашого міста (5)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (4)

•  На Дніпропетровщині температура повітря сягнула 39°С: що радять фахівці від спеки (4)

•  Тендер: У Новомосковську хочуть витратити десятки мільйонів гривень на заміну одного ЦНАПу двома новими (4)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (4)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте