Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
06:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спортсмени Дніпропетровщини візьмуть участь у ІІ Всесвітніх іграх з єдиноборств

Спортсмени Дніпропетровщини візьмуть участь у ІІ Всесвітніх іграх з єдиноборств
З 18 по 26 жовтня 2013 року у м. Санкт-Петербург (Росія) відбудуться ІІ Всесвітні ігри з єдиноборств. До збірної команди України увійшли і п’ятеро спортсменів із Дніпропетровщини.

Змагання пройдуть з 15 видів спорту: айкідо, боротьба, бокс, дзюдо, ушу, джиу-джитсу, карате, кендо, кікбоксинг, тайський бокс, самбо, сават, сумо, тхеквандо, фехтування.

Спортсмени Дніпропетровщини представлятимуть Україну у 5 видах спорту. Нікіфоров Віталій (таїландський бокс Муай Тай, до 75 кг), Войталюк Владислав (бокс, до 75 кг), Нікішин Богдан (фехтування, шпага), Деморецький Костянтин (кікбоксинг ВАКО, фул контакт до 63,5 кг), Прищепа Марина (сумо, до 80 кг).

«Дніпропетровщина здавна славилася вагомими досягненнями на спортивній арені. І сьогодні в регіоні під керівництвом нашого губернатора Дмитра Колєснікова створюються широкі можливості для виховання чемпіонів. У рамках програми «Міцне здоровя – успішне життя», ініційованої керівником регіону в області розширюється та модернізується спортивна інфраструктура, змалку діти Дніпропетровщини залучаються до занять спортом та фізичною культурою», - зазначив директор департаменту фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації Олександр Пшеничников.

Географія учасників майбутніх Всесвітніх Ігор з бойових мистецтв охоплює всю земну кулю. Спортсмени з п'яти континентів приїдуть в жовтні в Санкт-Петербург, щоб взяти участь у боях за звання кращого у своєму виді спорту. Найбільші делегації спортсменів приїдуть з Франції (74), Ірану (57), України (53), Італії (54), Південної Кореї (53), Японії (45), Німеччини (35) і Китаю (32). Більше 20 делегатів прибудуть на Ігри з Узбекистану, Венесуели, Швеції, Сербії, Румунії, Польщі, Нідерландів, Морокко, Угорщини, Канади, Бразилії, Угорщини та Австралії. Наші найближчі сусіди з Фінляндії та Естонії виставили делегації з 9 спортсменів.

Збірна команда України планує взяти участь в зазначеному міжнародному форумі у кількості 53 спортсмени з 12 видів спорту – сумо, джиу-джитсу, ушу, муай тай, боротьба самбо, боротьба на поясах Алиш, панкратіон, кікбоксинг ВАКО, сават, карате WKF, бокс та фехтування, які представляють 21 регіон України.

Талісманами Ігор стали персонажі мультиплікаційного серіалу «Маша і Ведмідь». Цей крок дозволить привернути увагу як дітей, так і їх батьків до майбутніх змагань, а в перспективі - до занять бойовими мистецтвами і спортом.

І Всесвітні ігри з єдиноборств пройшли в у 2010 році в м. Пекін за участю 118 країн світу.

Збірна команда України була представлена 31 спортсменом із 7 видів спорту (кікбоксинг ВАКО – 4, таїландський бокс Муай Тай – 6, джиу-джитсу – 2, панкратіон – 7, боротьба самбо – 3, сумо – 8, боротьба на поясах - 1).

Українські спортсмени вибороли - 7 золотих, 5 срібних та 11 бронзових медалей і у загальному заліку наша країна посіла 3 загальнокомандне місце серед 114 країн-учасниць.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (26.09.13 22:54): Летом были ВСЕМИРНЫЕ ИГРЫ, настоящие. А это что за борщ?? Відповісти | З цитатою
Церемониймейстер  (25.09.13 13:19): Гады, каратюги,- отобрали медали-награды у детской сборной по шашкам, даже мобильники и карманные деньги повытрухивали.
-Поставьте меня туды, де стоял.. да не на голове я стоял- нет у меня карманов.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті