Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 29 июня 2024
06:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 24 сентября

Криминальная сводка на 24 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

24.09.2013 о 21.30 до Жовтневого райвідділу міліції звернувся непрацюючий чоловік 1989 р.н., мешканець с. Піщанка, який повідомив, що о 17.45, коли він у стані алкогольного сп’яніння проходив по вул. набережній Леніна, двоє невідомих побили його руками по голові, після чого заволоділи мобільним телефоном. За скоєння злочину «по гарячих слідах» встановлені та доставлені до райвідділу непрацюючі чоловіки 1994 та 1991 р.н., мешканці м. Одеса. Викрадене вилучено. Слідчий відділ райвідділу вніс до ЄРДР відомості за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

24.09.2013 о 19.00 до Ленінського райвідділу міліції звернувся непрацюючий чоловік 1977 р.н., який повідомив, що о 14.30 бiля будинку культури iм. Ленiна по пр. Свободи, двоє невiдомих побили руками та ногами по тулубу, після чого заволодiли мобiльним телефоном. За скоєння злочину встановлений та чоловік 1970 р.н. Викрадене вилучено. Слідчий відділ райвідділу до ЄРДР вніс вiдомостi за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років. Вживаються заходи до встановлення та затримання спiвучасника злочину.

24.09.2013 о 19.35 до Царичанського райвідділу міліції звернувся непрацюючий чоловік 1961 р.н., який повідомив, що о 19.20 в смт. Царичанка біля одного з кафе його знайомий непрацюючий чоловік пiд час сварки яка переросла у бiйку, вiдкрито заволодiв мобiльним телефоном. Чоловік затриманий та доставлений до райвідділу. Слідчий відділ райвідділу до ЄРДР вніс вiдомостi за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

За грабiж скутерів у чоловіків 1939 та 1954 р.н., що мав мiсце 23.09.2013 у Петропавлівському районі обласного центру, затриманий розшукуваний непрацюючий чоловік 1984 р.н., мешканець Донецької області. Викрадені скутери вилучено. Слідчий відділ райвідділу до ЄРДР вніс вiдомостi за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.


Матильда  (26.09.13 10:15): Странная сводка какая-то! У нас что, только мобильные отнимают и скутера? И только неработающие в милицию обращаются?
И почему не видно на улицах города (например, в АНД районе) милиционеров в форме? Если что-то случится, к кому обращаться?
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте