Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 29 июня 2024
06:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 сентября

Криминальная сводка на 26 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

26.09.2013 о 18.00 до Павлоградського міського відділу міліції вiд станції швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, що у с. Червона Долина померла жінка. За вказаною адресою правоохоронці виявили в спальній кiмнатi на пiдлозi з двома проникаючими колото-рiзаними пораненнями грудної клітини справа труп мешканки даного будинку, непрацюючої жінки 1973 р.н. Було встановлено, що 26.09.2013 близько 17.40 під час спільного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки господар помешкання непрацюючий чоловік 1949 р.н., кухонним ножем, який взяв зi столу, спричинив своїй невiстцi зазначені тiлеснi ушкодження, вiд яких остання померла. Зловмисник затриманий та доставлений до міськвідділу. Знаряддя злочину - кухонний ніж - вилучено. Слідчий відділ міськвідділу за даним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

26.09.2013 о 15.40 по телефону 102 до Першотравенського міськвідділу міліції звернулась пенсiонерка 1937 р. н., яка повідомила, що о 15.30 невiдомий чоловік відібрав у неї сумку з грошима 400 грн. За скоєння злочину доставлений до міськвідділу та опитаний непрацюючий, ранiше судимий за крадіжку чоловік 1989 р.н. У зловмисника вилучено викрадений гаманець з частиною грошей. Слідчий міськвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

25.09.2013 о 23.55 по телефону 102 до Днiпропетровського міського управління звернувся чоловік 1983 р.н., який повідомив, що йому спричинили тiлеснi ушкодження. Правоохоронці встановили, що 25.09.2013 о 23.15, коли потерпiлий повертався iз кiоску додому, малознайомi чоловіки побили його руками по тулубу та забрали з кишенi штанів гроші близько 800 грн. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» доставлений до Бабушкінського райвідділу міліції та опитаний непрацюючий чоловік 1965 р.н. Слідчий Бабушкінського райвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років. Вживаються заходи для встановлення та затримання співучасника злочину і вилучення викраденого.

За фактом вилучення 3 та 16 вересня працiвниками карного розшуку в смт. Магдалинiвка у непрацюючих мiсцевих жителів предметів, схожих на самопал, внесено вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Вилучені предмети визнано одноствольною саморобною вогнепальною зброєю по типу дульнозарядного пiстолету iз гнотовим запаленням, придатною для проведення пострiлiв. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте