Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
08:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За підтримки депутата міської ради від Партії регіонів Андрія Камінського в АНД районі Дніпропетровська проводиться ремонт доріг

За підтримки  депутата міської ради від Партії регіонів Андрія Камінського в АНД  районі Дніпропетровська проводиться ремонт доріг
В Амур-Нижньодніпровському районі міста Дніпропетровська за підтримки депутата міської ради від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Андрія Камінського проводиться ремонт дорожнього покриття. Вже відремонтовані вулиці Тернова та Саранська. В завершальній стадії ремонт дороги по вулиці Шолохова.

"До мене надходило багато скарг від мешканців округа на якість доріг у цьому районі. І чесно кажучи вони давно потребували ремонту", – говорить Андрій Камінський. "Внаслідок тривалої експлуатації дороги на вулицях Терновій, Саранській та Шолохова знаходились у дуже поганому стані. І виконувати на них ямковий ремонт не мало сенсу. Виняток становила лише вулиця Тернова, де ще частково зберігся асфальт. Тому було вирішено зробити капітальний ремонт на вулицях Саранській та Шолохова, а на вулиці Терновій провести ремонт "великими картами". Це коли ділянки дороги, які збереглися залишають, а інші - замінюють великими квадратами нового покриття", - пояснив депутат.

Загальна довжина відремонтованих вулиць становитиме два кілометри. Площа відремонтованого покриття – 19,5 тис. кв. м.

Проведення робіт депутат міської ради від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Андрій Камінський контролює особисто. Крім цього, він активно спілкується з мешканцями свого округу, які добре його знають та розповідають про інші проблеми, які ще треба вирішити. Особливу увагу Андрій Камінський приділяє школам та дитячим садкам округу. Так, наприклад у цьому році під патронатом депутата були встановлені пластикові вікна та зроблено капітальний ремонт їдальні у школі № 134. Також в цій школі було замінено каналізаційні труби та налагоджено систему подачі холодної води. В планах збудувати для школярів стадіон для міні-футболу.

У школі № 56 за допомогою депутата було збудовано актовий зал. Наступного року тут планується провести капітальний ремонт фасаду.

В дитячому садку № 323 було встановлено пластикові вікна, а в яслах № 334 завдяки Андрію Камінському – відкрито нову групу. За його підтримки було зроблено ремонт та придбано для дітей всі необхідні меблі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте