Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До кінця року відкриють ще 6 дитячих садків та 6 навчально-виховних комплексів

До кінця року відкриють ще 6 дитячих садків та 6 навчально-виховних комплексів
Цього року в містах та районах Дніпропетровщини відкрито 9 нових дитячих садків, 12 навчально-виховних комплексів (НВК) та 58 додаткових груп для дітей. До кінця року заплановано відкрити ще 5 дитячих садків та 6 НВК.

Таким чином, цього року діти регіону зможуть піти у 14 нових дитячих садочків та у 18 НВК. Це дозволить забезпечити дошкільною освітою більше 2,5 тисяч маленьких жителів регіону. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков під час селекторної наради з керівниками міст та районів регіону.

Так, нові дитячі садки на 22 групи і 410 місць з’являться у Дніпродзержинську, Петропавлівський, Васильківському, Дніпропетровському і Павлоградському районах. Нові навчально-виховні комплекси на 8 груп і 215 місць – у Дніпродзержинську, Апостолівському, Дніпропетровському, Криничанському, Магдалинівському районах.

«Наразі на Дніпропетровщині дошкільною освітою охоплено 93% дітей у віці до 5 років. П’ятирічки ж 100% отримують дошкільну освіту», - зазначив Дмитро Колєсніков.

Також губернатор додав, що за пропозиціями від міст та районів у 2014 році заплановано відкрити 15 дитячих садочків та створити 10 навчально-виховних комплексів, відкрити 40 додаткових груп при вже діючих садках.

Керівник регіону доручив головам міст та районів забезпечити підготовку проектно-сметної документації та провести експертизу для своєчасного початку робіт з будівництва.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ir Shi  (26.11.13 13:55): Новые садики просто необходимы городу! Если без "договоров", то очередь на 2-3 года для устройства ребенка в сад. Відповісти | З цитатою
ё ту мать  (25.11.13 18:21): на Левобережном-3 на месте садика построен дом,в который никто не хочет заселяться. Отдайте его обратно детям. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті