Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
07:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Австрія зацікавлена у зміцненні економічних зв'язків з Дніпропетровщиною

|«« «« »» »»|

Дніпропетровщину з офіційним візитом відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні Вольф Дітріх Хайм. У рамках робочої поїздки в регіон відбулася зустріч Посла з радником губернатора Борисом Трейгерманом.

Австрійську сторону здебільшого цікавила інформація про те, як в області організована робота з переселенцями, та налагодження економічних зв'язків.

Як зазначив Вольф Дітріх Хайм, у нинішній ситуації в Україні важливо об'єднати усі сили, не лише воєнні.

«Сьогодні у Брюсселі буде проходити зустріч між Міністрами іноземних справ Євросоюзу та Австрії. ЄС ретельно стежить за ситуацією в Україні. Тому однією з тем цієї зустрічі стане обговорення того, як зарадити гуманітарній кризі в вашій країні», - сказав Посол.

Він наголосив, що Дніпропетровщина та Австрія мали гарні зовнішньоекономічні відносини багато років. «Не дивлячись на складну ситуацію з Росією, для нас важливо сфокусуватися на економічних відносинах з Україною», - підкреслив Вольф Дітріх Хайм.

Борис Трейгерман наголосив, що наразі в країні відбувається відновлення державності. «Армія вчиться воювати, на жаль, не на полігонах, а в реальних умовах. Ми вчимося приймати у себе великий потік переселенців. Вчимося жити в нових умовах», - додав він.

Радник губернатора повідомив, що одне з основних завдань обласної влади сьогодні – це визволення з полону наших хлопців. «Адже немає нічого більш цінного, ніж людське життя», - наголосив він.

Однак за словами Бориса Трейгермана, Дніпропетровська область вже сьогодні думає про майбутнє. «Нам треба відбудовувати країну. Ми будемо раді, якщо наші ділові стосунки з Австрією будуть зміцнюватися», - підкреслив він.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ёж  (17.08.14 22:15): еще б не быть заинтересованным в дружбе с Коломойским, сейчас многие стремятся... или покупаются... Відповісти | З цитатою
Костик  (17.08.14 13:15): Австрия заинтересована в новых местах для своих отходов.
Скоро в Днепре появятся новые, большие мусорные свалки.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті