Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
10:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ми гарантуємо мешканцям Дніпропетровщини повну безпеку, мир та спокій

Ми гарантуємо мешканцям Дніпропетровщини повну безпеку, мир та спокій
Про це заступник губернатора – керівник апарату облдержадміністрації повідомив під час брифінгу, присвяченого результатам засідання Ради оборони регіону.

Він закликав жителів Дніпропетровщини не піддаватися паніці.

«Ми повністю готові до того, щоб відбити будь-які військові вторгнення», – наголосив Геннадій Корбан.

Також він повідомив, що Дніпропетровській регіон запропонував Міністерству оборони України доукомплектувати дніпропетровські бригади добровольцями, розширити штатний розклад, додати техніки.

«При цьому Дніпропетровська і Запорізька області повністю готові до будь-якої позаштатної ситуації. Журналісти назвали це планом «В», але це можна було назвати і планом «D» чи «С», і так далі. Це умовна назва. Ми захищатимемо область та інтереси України, але сподіваємося на план мирного врегулювання ситуації, який запропонував Президент України», – сказав Геннадій Корбан.

При цьому він додав, що обласна влада гарантує громадянам Дніпропетровщини повну безпеку, мир і спокій.

«Сьогодні ми знаходимося в умовах неоголошеної війни зі сторони Російської Федерації, – зазначив Геннадій Корбан. – Ми будемо виконувати усі накази Президента, Уряду, Ради Національної безпеки та оборони України, дослухатися до них. При цьому Дніпропетровщина бере ініціативу в свої руки, для того, щоб бути готовими до будь-якої ситуації».

На сьогодні частина добровольців, сформованих в Дніпропетровській області, а також частина загонів територіальної оборони, знаходяться в зоні АТО.

«Є сили, які знаходяться в зоні військових дій, а також є сили, які тримаються у резерві для того, щоб відбити раптові вторгнення на територію області. На сьогодні всі забезпечені картами, захищеними систем ам и зв'язку, координації, командними пунктами, регулярно поповнюються запаси води, харчування, медикаментів. Як мінімум запаси є на 2-3 тижні», – сказав Геннадій Корбан.

Також заступник губернатора – керівник апарату облдержадміністрації зазначив, що вторгнення російських військ на Дніпропетровщину обернеться для них справжньою трагедією.

«В Дніпропетровській області потужний дух патріотизму, тут люди не хочуть війни, вони люблять свою землю і бажають бути у складі єдиної України. Думаю, що російське керівництво це теж розуміє, – сказав Геннадій Корбан. – Війна з нами обернеться для російських простих людей, матерів і дружин справжньою трагедією, адже наші люди будуть битися до останнього».

Зазначимо, що Дніпропетровська область дала Україні найбільше захисників – близько 12 тисяч мобілізованих чоловіків та 3 тисячі – добровольців, які знаходяться в зоні АТО.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

20  

аркадий63  (09.09.14 23:49): вы..гляньте на эту Рожу..ты все поймешь..
123Andru  (03.09.14 22:44): Внимание! Приближаемся к нашей цели, около 10 часов полёта! Направление 180, высота 40, конец связи.
123Andru  (03.09.14 21:22): Издалека долга течёт река Днепр, течёт река Днепр конца и края нет. Сейчас прослушаю Зыкину. А мне уж 40-лет.
123Andru  (03.09.14 17:38): Я же сказал! Клички отставить! Только регулярная армия!
georg123  (01.09.14 14:10): Днепр, увага!


Штаб нац.захисту та ОДА звертається до дніпропетровців. Прийшов час коли кожні руки потрібні для захисту нашого міста! ТЕРМІНОВО ПОТРІБНІ:

1. Дуже потрібні медсестри/медбрати і санітарки/санітари до військового шпиталю в Дніпропетровську прибула дуже велика кількість поранених. Персонал не справляється. Відгукуйтеся, друзі! Підходьте просто на прохідну, вартові попереджені. Адреса: вул.Комсомольська, 63
2. Волонтери для роботи в військоматах, запис на 1 поверсі ОДА, штаб нацзахисту та Кругла зала 9.00-22.00
3. Люди для створеня укріпрайонів у Дніпропетровській області, запис на 1 поверсі ОДА, штаб нацзахисту та Кругла зала 9.00-22.00
4. Для розчистки босбосховищ у м. Дніпропетровськ, запис на 1 поверсі ОДА, штаб нацзахисту та Кругла зала, 9.00-22.00
123Andru  (31.08.14 18:21): То есть я так понял. ну мол отвали. ну мол люди. ну вот так. понятно
123Andru  (31.08.14 09:43): Кстати по понятиям у меня два креста. Посвящённый крест (тонко чувствую в себе Арьку) и медицинский крест - голоса. И услышали ж наши беседы с Арькой.
darogatour  (29.08.14 20:59): Раз уж у Украины такой "миролюбивый" сосед, не мешало бы очистить все бомбоубежища Днепропетровска.
Саша_  (29.08.14 13:40): Кремляди, вы с момента прихода Коломойского и его команды только и вещаете о каком то шухере, но в настоящий момент выглядит все с точностью до наоборот. Из города здрыснули все предатели которых не успели поймать, а дух патриотизма только растет. Такие же паникеры как вы в 42м вещали по Москве что сталин покинул столицу, хотя на самом деле все было с точностью до наоборот. Мы не сдадимся русофашистам, мы будем убивать их! Обговорення: 1
konovalchik12  (29.08.14 12:38): Я чувствую, что мы на грани грандиозного шухера...
1 2

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті