Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
11:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розпочались роботи з реконструкції площі Островського

Міські комунальні служби розпочали роботи з реконструкції площі Островського та вулиць, що прилягають до неї. Як і на вулиці Чернишевського, благоустрій тут буде проводитися комплексно. Будуть відремонтовані та замінені трамвайні колії, на ділянці від вулиці Пастера до Старого мосту буде укладено новий асфальт та тротуарна плитка, що дасть можливість зрівняти дорожнє покриття. Всього тут буде укладено 26 тис. квадратних метрів дорожнього та 6,5 тис. квадратних метрів тротуарного покриття. Крім того, повністю відновлять освітлення, вичистять зливники та зріжуть сухі дерева. Уже зараз з обох боків площі Островського працює 9 комунальних служб міста. К роботам будуть також залучатися і підприємства, що знаходяться на цієї території. Закінчити благоустрій планується до 1 липня, коли буде відкрито міст № 1.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті