Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

5 офіцерів окремого підрозділу спеціального зв’язку отримали нагороди від обласної влади

|«« «« »» »»|

Військових відзначили за проявлену мужність та високий професіоналізм під час встановлення і налагодження інженерного та радіотехнічного обладнання, проведення навчань в зоні АТО. Нагороди вручив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Геннадій Корбан.

Подякою голови Дніпропетровської облдержадміністрації та годинником нагороджено офіцерів окремого підрозділу спеціального зв'язку Віталія Карячку, Вадима Білоуса, Андрія Гусєва та Дмитра Карлова. Крім того, заохочувальною відзнакою облдержадміністрації – пам'ятною медаллю «За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області» нагороджено офіцера окремого підрозділу спеціального зв'язку Геннадія Машинсона.

«Я гордий за те, що можу щось зробити для своєї країни. Щоб вона була багатою, незалежною, європейською, - зазначив офіцер окремого підрозділу спеціального зв'язку Дмитро Карлов. - Ми допомагаємо добровольчим батальйонам у розгортанні та підтримці сучасних засобів зв'язку - інтеграція IT , радіозв'язку, GPS . Це комплекс, який дозволяє будь-якому нашому солдату у будь-якій точці отримати якісний радіозв'язок. А це - порятунок життя військових».

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


ПациентСМИгрени  (30.12.14 10:40): Значит в масках можно именные награды получать, а писать об этом,- ни-ни.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті