Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
04:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Делегація США відвідала Дніпропетровщину

Делегація США відвідала Дніпропетровщину
США підтримують європейський вибір українського народу, курс на реформи та боротьбу з корупцією. Про це заявив старший політичний радник з питань України Державного Департаменту США Майкл Кіз під час зустрічі з радником голови облдержадміністрації Борисом Трейгерманом.

Представники США – перша іноземна делегація, яка відвідала Дніпропетровщину в цьому році.

Майкл Кіз зазначив, що ситуація в Україні є пріоритетним предметом уваги керівництва США.

«Як і українці, народ США є миролюбивим народом. Ми підтримуємо Україну та прагнемо знайти мирне рішення конфлікту. Це стосується не лише Південного Сходу України, а й Криму. Тому що ми підтримуємо суверенітет, незалежність і територіальну цілісність. Ми довіряємо нинішньому керівництву вашої країни. Підтримуємо європейський вибір українського народу, курс на реформи та боротьбу з корупцією», - наголосив він.

Борис Трейгерман підкреслив, що Дніпропетровщина – прифронтова область, тому як ніхто інший відчуває наслідки конфлікту на Донбасі. Не дивлячись на так зване «перемир'я», до лікарень регіону продовжують находити поранені.

«Ми пишаємося нашими людьми. При повністю знищеній попередниками армії, на яку не витрачалося ані копійки коштів, боєздатність почала відновлюватися. Народ самоорганізувався, встав на захист своєї землі. Ми впевнені, що скоро ця безглузда війна завершиться, і ми приступимо до відновлення зруйнованої інфраструктури Донбасу. В нинішній ситуації для регіону дуже важлива підтримка міжнародної спільноти», - сказав радник губернатора.

Він також зазначив, що сьогодні велику підтримку своєю позицією надають нашій країні, і Дніпропетровщині зокрема, США. Адже на всіх рівнях проголошується припинення агресії.

«Для нас дуже важлива позиція керівництва США, адже ця країна довгий час теж боролась за незалежність. Як і американський народ, українці теж хочуть жити незалежно і самостійно вирішувати власну долю. Ми зможемо вистояти у цій боротьбі. Наше бажання жити вільними та незалежними набагато більше, ніж те, що нав'язує нам агресор», - наголосив Борис Трейгерман.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Послышалось?  (22.01.15 08:04): "Как и украинский,народ США является миролюбивым народом..."
Не знаю плакать или смеяться
Відповісти | З цитатою
Я  (19.01.15 11:46): Печеньки привезли? Відповісти | З цитатою
Миролюбивый  (18.01.15 23:42): мы ж всё делаем, как вы нас учите пан Майкл Киз.
Отчего ж нам всё хуже и хуже?
Відповісти | З цитатою
Индейская мудрость  (18.01.15 12:27): Когда будет срублено последнее дерево, когда будет отравлена последняя река, когда будет поймана последняя птица, — только тогда вы поймёте, что деньги нельзя есть. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
дядя Сэм  (18.01.15 09:26): Хэллоу! Ми принести вам настоящий демокраси на крыльях голубя мира!Теперь ви есть самий счастливий народ на земле! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
жителю града  (17.01.15 20:20): Ох и тупое же ты создание! Давай мобилизируй, тех кто не хочет воевать за капиталы Порошенков-Коломойских. Знаешь в кого они первого выстрелят? В тех ,кто их отправил воевать. Лучше по ВКонтактикам и ФБ собирайте))) тех кто ещё не успел поудалять патрЫотичные фото в вышиванках, этих легче "за Родину" заставить воевать Відповісти | З цитатою
Житель града  (17.01.15 16:21): А мы все радуемся, что у нас город патриотов! Хотя, наверное, только маргиналы около-южмашевские повылазили со своим мнением ненависти ко всему украинскому, т.к. их породила "матушка" Рассея в свое время.Ничего, в период мобилизации вы будете думать ПРАВИЛЬНО! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Мила  (17.01.15 00:15): Американцы - ПНХ, Обама - ХЛО Відповісти | З цитатою
Карина  (17.01.15 00:14): Американцев надо уничтожать! Украина для украинцев! Відповісти | З цитатою
Карина  (17.01.15 00:12): Ох эти американцы тупые агрессоры! На Ирак, Сирию, Югославию и Ливию нападают Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті