Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 17 червня 2024
16:37

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


13 липня 2021, 13:44

Черговий форум, девіз якого «Зцілюючи серце і розум»

03-04 липня 2021 року в м.Дніпро відбувся черговий Всеукраїнський форум Анонімних Алкоголіків, на який зібралися представники співтовариств та учасники груп взаємодопомоги з різних куточків України. Форум присвячений 18-річчю створення Громадської організації «Український центр обслуговування «Анонімних Алкоголіків», яка успішно працює, підтримуючи групи АА задля подолання залежності від алкоголю.

На форум були запрошені працівники Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації». Вже третій рік АНД РВ співпрацює з цією громадською організацією (ГО). За допомогою програми ГО працівники центру пробації формують навички тверезого способу життя у засуджених, які перебувають на обліку у відділи органу пробації.

Розпочався форум традиційно з інформації про історію заснування співтовариства «Анонімних Алкоголіків». Потім у традиційному привітанні один одного учасники форуму з пошаною називали свої роки, місяці і дні тверезості, говорили про свої досягнення. Продовжився форум спікерськими виступами, розповідями життєвих історій. Розповідали про труднощі прийнятих рішень, про причини зривів. Але все-ж-таки більша частина розповідей була про одужання. Спікери з наснагою розповідали про цей непростий шлях. Їхні слова супроводжувались стриманим почуттям пошани як за себе, так і за інших учасників груп взаємопідтримки.





Переглядів: 268
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті