Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
11:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Університет митної справи та фінансів розпочав вступну кампанію

Університет митної справи та фінансів розпочав вступну кампанію
У ході вступної кампанії-2015 новостворений Університет митної справи та фінансів пропонує абітурієнтам 370 бюджетних місць. Такий обсяг держзамовлення виш отримав за рішенням Міносвіти. Він відповідає пропозиціям Митної та Фінансової академій, які об’єдналися.

Про це повідомила начальник відділу науки та вищої освіти департаменту освіти і науки ОДА Ірина Шумік.

Ірина Шумік закликала абітурієнтів ретельно перевіряти наявність у вишів законних підстав проводити набір студентів. За її словами, неінформованість про зміни у системі роботи навчальних закладів може коштувати можливості розпочати навчання у цьому році. Це пов’язано не лише з ситуацією, яка склалася між колишніми Митною та Фінансовою академіями, а й з тенденцією скорочення вишів в Україні загалом.

Перевірити, чи зареєстрована заява вступника до вишу можна на спеціальному сайті – vstup.info.

Ректор Університету митної справи та фінансів Віктор Куземко також зазначив, що новостворений виш є офіційним правонаступником двох академій. Він підкреслив, що наразі Університетом переоформлено ліцензію і сертифікат про акредитацію. Це дає вишу право набирати студентів, навчати їх і видавати дипломи.

«10 липня Міносвіти оприлюднило обсяги держзамовлення. Ці документи знаходяться у вільному доступі. З 370 бюджетних місць – 260 для денної форми навчання. Обсяги набору відповідають спеціальностям, за якими й раніше готували фахівців академії», - повідомила Ірина Шумік.

Наразі в Університеті митної справи та фінансів працюють 3 факультети – юридичний, економіки і менеджменту, а також факультет інформаційних та транспортних систем і технологій. Тут студенти опановують 7 спеціальностей. Серед них «Міжнародна економіка», «Фінанси і кредит», «Облік і аудит», «Менеджмент», «Комп’ютерні науки», «Транспортні технології» і «Правознавство».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Цікаво  (15.07.15 13:03): Той красунчик в краватці (Ченцов) випадково не повідомив коли отримають стипендію студенти фінансової академії. І коли він поновить на роботі головного бухгалтера фінансової академії, яку звільнив з грубим порушенням законодавства. А Ірці Шумік – випускниці фінансової академії – ганьба! Відповісти | З цитатою
Юрист  (14.07.15 23:06): Ответ господину скептику: а кто знает, что будет с украинским обществом через пять(!) лет? Сегодня для ребят важно поступить в нормальный ВУЗ и получить знания, а потом будет поиск работы. Надеюсь, что тогда специалисты будут востребованы... Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (14.07.15 17:14): Интересно, а на эти 370 бюджетных мест есть свободные места для отработки после получения дипломов?
Или типа просто содержание на период обучения.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті