Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Уперше в області конкурс для перевізників транслюватимуть в прямому ефірі

Уперше в області конкурс для перевізників транслюватимуть в прямому ефірі
Незручні маршрутки, хамство водіїв та відмови перевозити пільговиків відійдуть у минуле. Змінити систему допоможе прозорий конкурс серед перевізників. Цього разу конкурс буде максимально відкритий, а новий договір захистить інтереси пасажирів і перевізників.

Про це повідомив начальник юридичного управління Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко.

Перевізники, які прагнуть перемогти у конкурсі, повинні мати пасажирські автобуси, а не переобладнані вантажівки. У всіх машинах має стояти GPS-навігатор. Комфорт та якість перевезень для людей стоять на першому місці. Також з перевізниками погодять графіки руху та умови пільгових перевезень.

«Очільник області Валентин Резніченко розставив чіткі пріоритети в роботі. Завдання на сьогодні - провести максимально відкритий конкурс. Сьогодні ми розглядаємо всі можливі варіанти, аж до трансляції конкурсу в прямому ефірі. Відповідно до закону сама процедура голосування є закритою, але якщо члени комісії ухвалять відповідне рішення, то цей важливий етап стане абсолютно прозорим. Умови для всіх перевізників рівні – переможуть найкращі», - зазначив Володимир Юрченко.

Нова система вирішить проблему й компенсації перевізникам проїзду пільговиків. За словами головного юриста області, для цього вся їх робота повинна бути прозорою. Вони мають показати реальний пасажиропотік і «по білому» проводити всі операції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (08.11.15 09:17): Продлите 157 маршрут до конца Киевской и отследите на маршруте 132 маршрутки, которые надо ждать по 40-50 минут Відповісти | З цитатою
Poma  (05.11.15 23:23): А чем "богданы" лучше грузовых иномарок? Відповісти | З цитатою
Infopoint GPS  (05.11.15 11:39): А конкурс среди поставщиков услуг GPS мониторинга будет? Или у всех все есть ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті