Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині в ДТП загинуло троє людей, ще двоє отримали травми

|«« «« »» »»|

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 травня, о 11:30 години, у Петриківському районі. За попередніми даними 53-річний водій автомобіля "MITSUBISHI PAJERO SPORT" не надав дорогу авто "ВАЗ 21043", який рухався по головній автодорозі Т-04-14 «Дніпродзержинськ-Петриківка-Магдалинівка».

Внаслідок пригоди від отриманих травм на місті загинули дві пасажирки автомобіля "ВАЗ-21043", а п'ятирічний хлопчик помер у медичному закладі. Ще один пасажир та водій цього авто отримали тілесні ушкодження.
Наразі тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Винуватцю ДТП, керманичу "MITSUBISHI", вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Горе-водію загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Шановні водії! Працівники поліції Дніпропетровської області вкотре закликають до неухильного дотримання ПДР під час руху автомобільним транспортом. Переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування, не дотримання правил безпеки на дорозі може призвести до трагічних наслідків. Пам'ятайте, ви несете відповідальність не тільки за себе та своїх пасажирів, а і за інших учасників дорожнього руху.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Рада  (12.05.16 08:24): Соболезнования семьям погибшим. И не стоит таким подобным идиотам, как "тты" давать коментарий, если был бы не джип, то все нормально и особо не раздражало. Пусть объективно разбираются с учетом всех сопутствующих факторов и условий: дорога, обзорность, знаки, разметка и тд. Виновен-отвечай! Відповісти | З цитатою
svetya  (11.05.16 00:20): Вот что произошло, ужас просто http://dpchas.com.ua/zhizn/postradavshie-v-strashnom-dtp-na- dnepropetrovshchine-nuzhdayutsya-v-pomoshchi Відповісти | З цитатою
тть!  (10.05.16 15:53): Джипера этого - высшая мера! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті