Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Світлана Єпіфанцева відвідала міський соціальний центр матері та дитини

|«« «« »» »»|

Напередодні свята Святої Трійці заступник міського голови Дніпра Світлана Єпіфанцева завітала до міського соціального центру матері та дитини, щоб ознайомитися з його роботою і привітати мешканок закладу з прийдешнім святом.

«У міському соціальному центрі матері та дитини створені повністю комфортні умови, тут з молодими матусями працює психолог, соціальний педагог, які допомагають адаптуватися й налагодити життя. Звісно, у кожної жінки своя історія, непроста доля, і головне завдання персоналу – допомогти й підтримати молодих матерів, зокрема навчити необхідних навичок поводження з немовлям, налагодити стосунки з родичами, а також допомогти у питаннях соціального захисту. Міська влада розуміє важливість і необхідність функціонування такого центру. Ми й надалі підтримуватимемо й допомагатимемо в його роботі», – зазначила Світлана Єпіфанцева.

Після огляду центру та розмови з жінками гостю запросили до кухні на чаювання. Пригощали Світлану Єпіфанцеву солодощами, які мешканки закладу спекли власноруч.

Дніпропетровський міський соціальний центр матері та дитини відкрили влітку 2015 року. За цей час тут знайшли прихисток після пологового будинку вісім жінок з немовлятами.

На сьогодні в центрі мешкають п'ять матерів з дітлахами, які опинилися в складних життєвих обставинах. Центр є комунальним закладом, який повністю фінансується коштом міського бюджету. Заклад розрахований на 15 жінок та 15 дітей. Жінки мають право перебувати в центрі до набуття дитиною півторарічного віку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


женщина  (18.06.16 12:03): А чем же Епифанцева помогла центру? Відповісти | З цитатою
добрый совет  (18.06.16 09:56): Там на других публикациях стоят публикации о будущем депутату. Так там некая рычкова вообще сказала, что запретить в суд передавать неплательщиков по ЖКХ. Вот это истинный народный избранник, которая уже видит себя президентом, поскольку только тот может наложить такой запрет. А что же не видим такого напора у Светланы Владимировны. Или снова - технический кандидат? Відповісти | З цитатою
избиратель  (18.06.16 09:50): Света, что тоже захотела поиграть в игру ИО "27? Не поздно ли? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті