Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпродзержинську відбудеться спортивне свято до відкриття Олімпіади в Пекіні

У Дніпродзержинську відбудеться спортивне свято до відкриття Олімпіади в Пекіні
eventexperts.ru
8 серпня у Дніпродзержинську відбудеться спортивне свято, присвячене відкриттю Олімпіади в Пекіні. Про це повідомила заступник міського голови Дніпродзержинська Тетяна Герасюта.

Свято за участі вихованців спортивних клубів та громадських спортивних об'єднань проходитиме на житловому масиві Соцмісто на площі Палацу культури «Хімік». У програмі свята — показові виступи спортсменів та фізкультурників, спортивні конкурси для городян, дитячі змагання. Учасники спортивного свята направлять до Пекіну вітальну телеграму спортсменам Дніпродзержинська з побажаннями успіхів на Олімпіаді.

Довідка: До складу олімпійської збірної України увійшли четверо спортсменів із Дніпродзержинська — вихованці КСК «Дзержинка»: Тетяна Колесникова, Володимир Павловський, Наталія Ляльчук (усі — академічне веслування) та Олександр Воробйов — чемпіон Європи, срібний призер Кубка світу зі спортивної гімнастики, заслужений майстер спорту.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті