Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Під час проведення «Євро-2012» у Дніпропетровську на території стадіону діятиме спеціалізований госпіталь

Під час проведення «Євро-2012» у Дніпропетровську на території стадіону діятиме спеціалізований госпіталь
usafoto.ru
Під час проведення матчів чвертьфіналу «Євро-2012» у Дніпропетровську, на території стадіону «Дніпро», розгорнуть спеціалізований госпіталь на випадок непередбачених ситуацій — терористичних актів, техногенних катастроф тощо. Про це в інтерв’ю повідомила заступник міського голови Дніпропетровська Ірина Зайцева.

За словами Ірини Зайцевої, підготовкою роботи такого госпіталю наразі займається управління охорони здоров’я міської ради «Це — один із таких стабільних об’єктів, який чітко проробляється з Міністерством охорони здоров’я», — зауважила заступник міського голови. Крім того, як поінформувала Ірина Зайцева, розробляється загальний план забезпечення безпеки у місті на період проведення «Євро-2012».Під час проведення «Євро-2012» у Дніпропетровську на території стадіону діятиме спеціалізований госпіталь.

«УЄФА висуває дуже жорсткі вимоги до безпеки. Чимало компаній проходять спеціальне навчання: на самому стадіоні немає ніякої міліції, охорону забезпечують спеціалізовані підрозділи й охоронні структури, які знають, як це робиться», — сказала посадовець.

Тема: Євро-2012
Gorod.dp.ua на Facebook.


Ш.П.В.  (07.08.08 12:53): Будем надеятся,что у нас всё пройдёт благополучно и игры мы проведём на достойном уровне,лишь-бы не забрали проведение и-за неготовности спортивных обьектов,будем надеятся на лучшее,да и сами должны неоплошать-это-же имидж нашей Украины,а.что есть дороже Родины,разве толь-ко жизнь? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті