Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
18:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На фотоконкурс «Моє місто» надійшло близько тисячі робіт

На фотоконкурс «Моє місто» надійшло близько тисячі робіт

Завершився прийом робіт на фотоконкурс «Моє місто». Він проходить на Дніпропетровщині вже третій рік.

Цьогоріч учасниками стали 142 автори. Вони надіслали 927 світлин. Нині журі визначає переможців. Про це під час прес-конференції у Дніпропетровській ОДА розповіла головний спеціаліст обласного департаменту економічного розвитку Юлія Бардукова.

Фотоконкурс «Моє місто» стартував на Дніпропетровщині на початку грудня. До участі приймалися світлини, які показують красу регіону. Це природа, місцеві мешканці та їх побут, цікаві місця, архітектура. Вік учасників та їх досвід не мав значення.

«Нині прийом робіт завершений. Ми отримали 927 світлин. Наймолодшому автору – 14 років, найстаршому – за 50, – розповіла Юлія Бардукова. – Тепер журі визначає сто найкращих фотографій. Побачити їх можна буде на виставці у Дніпрі, а згодом – у Нікополі та Кривому Розі».

Топ-100 робіт визначають за креативністю ідей та технічними параметрами, зазначив член журі, фотограф Олександр Андрєєв.

«Світлини вражають якістю, це дуже приємно. Особисто я побачив на них багато цікавих місць нашої області, про які я навіть не знав, – зазначив він. – Найбільше фото надійшло з Дніпра, Кривого Рогу та Нікополя».

Авторів-переможців назвуть вже на початку лютого. Вони отримають приємні подарунки. Обрати кращу «народну» фотографію пропонують самим мешканцям Дніпропетровщини.

«Проголосувати за кращу роботу можна в одній з соціальних мереж. Фотографії з'являться тут з дня на день. Обирайте світлину до душі та ставте лайк», – сказала організатор конкурсу Надія Калініченко.

Фоток онкурс проводить туристичний центр «Риба Андрій» за підтримки ДніпроОДА.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Димка  (27.01.17 08:35): Где проходит эта выставка? Или это закрытая вечеринка? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті