Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
03:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У лавах дніпропетровської поліції триває самоочищення

У лавах дніпропетровської поліції триває самоочищення

Працівники внутрішньої безпеки поліції спільно з ГУНП у Дніпропетровській області затримали двох діючих та одного колишнього співробітників, яких викрили у злочинній діяльності: перевищенні влади та збуті наркотичних речовин. Затриманих взято під варту.

До Управління внутрішньої безпеки звернувся 31-річний мешканець Дніпра і розповів, що він став жертвою розбійного нападу, а один з нападників – працівник поліції.

Під час встановлення обставин подій виявилось, що заявник разом з товаришем приїхав на автомобілі до лісу, де заготовляли сухостій. Незабаром до них під’їхало 4 машини, з яких вийшло 10 осіб, один з яких відрекомендувався правоохоронцем. «Зустріч» закінчилась тим, що заявника з товаришем побили, погрожуючи зброєю, та відібрали у них 1 тисячу доларів США, бензопили і дрова.

За цим фактом обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.365(Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, які супроводжувалися насильством та застосуванням зброї) КК України.

Вподальшому внутрішньою безпекою та працівниками Головного управління дніпропетровської поліції було встановлено, що до нападу на потерпілого причетний 22-річний курсант відомчого вишу, який проходив практику в одному з відділів поліції Дніпра, 46-річний колишній дільничний інспектор міліції цього ж відділу та ще троє уродженців області 36-49 років.

Крім того, під час перевірки фактів, з’ясувалося, що ця група діяла подібним чином неодноразово. Тож, отримавши ухвалу суду, правоохоронці провели низку санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів. Враховуючи інформацію про наявність у зловмисників зброї, до спецоперації були задіяні бійці спецпідрозділу «КОРД».

Під час заходів у курсанта було виявлено та вилучено 3 незареєстровані мисливські рушниці з набоями, 3 пістолети з набоями, гумовий кийок, бейсбольну біту та мотоцикл «Хонда», який перебував у розшуку «Інтерполу». У його поплічників знайшли револьвер, кастет, 4 мисливські та одну пневматичну рушниці, а також набої до них. Вилучене направлено на проведення експертизи.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Где хонда  (25.02.17 14:04): єто сузуки Відповісти | З цитатою
фы  (24.02.17 19:46): набирают неучей и бездельников вот и результат. вчера угнали машину у бывшего мил-ра он догнал угонщиков на свердлова когда те врезались биг- борд и начал задерживать мимо проезжали наши *доблестные* пол-е увидели возню задержали хозяина машины отпустили угонщиков а свидетелей послали нах. вот так и работают. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
еврей  (24.02.17 16:25): Канечно сегодня лично видел самоочещение, стоят три гайца в кожаной одежде с полосатыми
палочками, и тормозят в три руки.Це зрада чі перемога?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті