Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 100 працівників ЦНАПів Дніпропетровщини навчилися бути стресостійкими

|«« «« »» »»|

Майже 100 працівників ЦНАПів Дніпропетровщини навчилися управляти стресом, координувати емоції і відновлюватися після перевантажень. Позаду – чотири дводенних тренінги із стрес-менеджменту. Їх проводить ДніпроОДА за програмою EGAP Фонду Східної Європи. До кінця липня курс пройдуть понад 250 керівників та адміністраторів Центрів.

«Працівники ЦНАПів щодня взаємодіють з населенням: приймають документи, надають консультації. Велике навантаження на роботі може призвести до стресу. Команда ДніпроОДА ініціювала цикл тренінгів для фахівців ЦНАПів. Позаду – уже чотири. Навчилися бути стресостійкими майже сто адміністраторів та керівників. Освітню програму реалізуємо разом зі швейцарськими партнерами. Це унікальний досвід Дніпропетровської області», – зазначив заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

Тренінг дводенний. Він включає набір технік та вправ зі стрес-менеджменту.

«Працівники ЦНАПів стикаються з великим напливом людей, які хочуть швидко вирішити свої питання. Такі тренінги допомагають впоратися з навантаженням, – зазначила бізнес-тренер Оксана Вороніна. – На тренінгу ми детально розбирали, як виникає стрес. Важливо знати симптоми. Серед них – головний біль, розлади шлунку, небажання йти на роботу, зайва дратівливість. У такі моменти треба себе розвантажити: зробити зарядку, дихальну гімнастику, поспілкуватися з природою, налаштуватися на позитив».

Перша частина заняття присвячена стресостійкості: учасники вчаться, як управляти емоціями та відновлюватися після роботи.

Тема другої частини – клієнтоорієнтованість: працівники ЦНАПів дізнаються, як можна донести клієнту необхідну інформацію.

Адміністратор ЦНАПу «Лівобережний» Дніпра Олена Пашковська тренінгом задоволена.

«Адміністратором працюю шість років і дуже люблю свою роботу. Тренінг сподобався. Ми були не просто слухачами, а й учасниками. Мені здавалося, що багато чого знаю, та виявилося, маю прогалини. Нові знання стануть у нагоді. Наприклад, я зробила для себе відкриття: спілкуючись з клієнтом, треба відстоювати власну думку и при цьому не образити його, тримати себе з відвідувачем на рівних», – поділилася враженнями Олена Пашковська.

ЦНАПи області співпрацюють з порталом державних послуг IGov. В режимі онлайн можна зареєструвати бізнес. Передовими визнані Центри Дніпра, Кривого Рогу, Кам’янського, Жовтих Вод та Васильківського району. Найкращим – дипломи від Інтернет-ресурсу IGov.

«Ми піклуємося про комфорт клієнтів. Наш ЦНАП став першим в Україні, де реєстрація бізнесу доступна, не виходячи з дому. Приємно, що нас відзначили. Значить, працюємо недаремно, – не приховує радості начальник Васильківського ЦНАПу Олександра Кучкіна. – За рік до нас звертається майже 7 тисяч відвідувачів. На сьогодні надаємо 60 послуг».

Сертифікати про завершення курсу вже отримали майже 100 працівників ЦНАПів. Наступний тренінг – у середині березня. Загалом, курс відвідають понад 250 фахівців. Освітня програма розрахована до липня.

Практичні семінари зі стрес-менеджменту для працівників ЦНАПів Дніпропетровщини – спільний проект ДніпроОДА та Фонду Східної Європи за програмою EGAP.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Раиса V  (26.02.17 06:11): Жулики, они еще себе приклеют, как вредную для себя работу и с выходом досрочно на пенсию.
А по большому счету, выполняют посредническую работу. Можно работать и без ЦПАУ , напрямую.
Дубилет пробивает для себя канал доходов с других лиц , а также накопление для себя чужих персональных данных.
Відповісти | З цитатою
Гражданин  (24.02.17 22:30): Предлагаю провести тренинги на стрессоустойчивость для всех граждан Украины (кроме чиновников и политиков). Пенсионеры будут рады... Відповісти | З цитатою
Стоик  (24.02.17 19:52): Иногда Мы делаем то, чего не замечаем. Если что-то не так! Значит что-то надо менять. Когда бушуют эмоции, разум молчит. Подобные семинары нужны. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті