Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
19:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские мастера света реализуют масштабный проект в Тбилиси

Днепровские мастера света реализуют масштабный проект в Тбилиси

Столица дружественной нам Грузии уже не в первый раз становится местом реализации смелых идей днепровской фирмы «Эксполайт».

Об этих и других интересных проектах днепровских мастеров света Городской сайт уже рассказывал.

А сейчас «Экполайт» в содружестве с известной компанией из Нидерландов намерен реализовать смелый проект подсветки здания, которое возвышается над Тбилиси и уже успело стать новым символом этого города.

Подробней об этом учредитель и арт-директор фирмы «Эксполайт» Николай Каблука рассказывает следующее:

«УРА! ПІДПИСАЛИ РЕАЛІЗАЦІЮ ОДНОГО ІЗ ЗНАКОВИХ ПРОЄКТІВ СВІТУ!

Наш дуже цікавий досвід співпраці з крутезною міжнародною голландською командою світових архітекторів UNStudio нарешті втілився! Символічно, що вже під час війни, коли в Україні активно йшла війна, люди в нас повірили.

Ми підписали важливий контракт на монтаж та втілення унікальної медійної підсвітки не тільки фантастичної візитки Тбілісі, суперсучасної будівлі на скелі, а й одного з самих цікавих проєктів в Європі — штаб-квартира банку TBC в Тбілісі.

Також цей знаковий для нас проєкт ми втілювали разом з одними з найкращих у світі конструкторських бюро Priedeman та іспанськими колегами LDC.

А доречі, що поєднує ці міста: Нью Йорк, Дубай та Балі, Єреван, Вільнюс та Лондон? Це зараз наша широка географія поточних проєктів Expolight. Дуже приємно, що нам довіряють навіть під час війни, і ми маємо можливість займатися улюбленою справою. Не дивлячись на різні часові пояси та нестачу сну, залишаємось на зв’язку і працюємо дистанційно.

Для цього проекту довелося розробити нові кастомні світильники, спеціально сконструйовані під проект, починаючи з плат і світлодіодів, профілів і роз'ємів. За новим протоколом управління, з новими відеокартами, прошивками, що дають неймовірну швидкість передачі даних і частоту оновлення FPS.

Фасад будівлі дуже технологічний та складний. Навіть керамічні зовнішні сонцезахисні панелі виготовляються у Німеччині індивідуально під наші світильники. Технічне завдання з пазами для наших світильників, для кабелів, кріплень та відведеннями відпрацьовувалися до дрібниць. Додаткова складність у тому, що більшість сонцезахисних панелей радіальні та трьох різних радіусів. Довелося поламати голову і німцям-виробникам кераміки, як зробити радіальні панелі.

А нам довелося ВПЕРШЕ У СВІТІ зробити жорсткі радіальні медіасмуги з колосальною роздільною здатністю.

Так, зараз є складнощі з виїздом за кордон чоловіків з нашої команди, але нас страхує жіноча половина, яка виїжджає на об’єкти та працює на рівні потужно та завзято. Ми намагаємось знаходити вихід з різних складних ситуацій, продовжуємо працювати над міжнародними проєктами та доводити, що українці — працьовита та незламна нація».

Фото со страницы Николая Каблуки.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте