У всіх нас випічка асоціюється з чимось теплим та приємним. З безтурботним дитинством, коли після школи поспішаєш додому, а на тебе вже чекають духмяні булочки від мами. З літом у бабусі, де завжди є домашній хліб і можна ласувати гарячими пиріжками з капустою прямо з духовки… Тож не дивно, що аромати, які ми чуємо, проходячи повз пекарні, викликають ностальгію та нестримне бажання потішити себе смачненьким.
Сучасний ритм життя у наші дні залишає мало часу на кулінарні експерименти та тривалий процес випічки. На щастя, зовсім не обов’язково годинами возитись із тістом, щоб побалувати себе домашнім хлібом або здобною випічкою, адже зараз у супермаркетах біля дома є власні пекарні.
Один із найбільш вживаних та популярних продуктів серед українців — це хліб. Ледь не щодня ми купуємо багет для брускет, чіабату для швидкого перекусу та забігаємо за пиріжками на обід. Щоб вдовольнити попит на свіжий та крафтовий хліб, у супермаркетах створюють справжні пекарні повного циклу з сучасним професійним обладнанням та пічками. Процес проходить всі етапи — від розробки рецептури, замісу тіста та власне випікання хлібобулочних виробів.
Наприклад, пекарі мережі супермаркетів VARUS щодня готують десятки різноманітних видів хліба як за традиційними, так і за власними оригінальними рецептами. Зокрема в асортименті пекарні VARUS є житній, пшеничний, змішаний та бездріжджовий хліб, хліб на заквасці та багети.
Крім того, пекарі мережі випікають здобні булочки з начинками, солодкі та солоні слойки й багато іншого.
“Фахівці мережі постійно слідкують за вподобаннями клієнтів та аналітикою продажів — і регулярно оновлюють асортимент. На основі смакових потреб клієнтів досвідчені технологи розробляють сезонні новинки зі свіжими фруктами, овочами та ягодами”, — розповідає Оксана Назаренко, керівниця відділу власного виробництва мережі VARUS.
Наприклад, зараз у відділах власної випічки VARUS можна придбати здобну булочку з яблуком та полуницею або з персиком та смородиною, батончик із сиром та зеленню. До речі, на нові позиції часто діють акції, аби ви точно не пропустили можливість оцінити новинку від кулінарних майстрів. Повний перелік асортименту можна переглянути на сайті varus.ua.
Який хліб ми всі полюбляємо їсти? Звісно, найсмачніший хліб — це той, який щойно спекли, ще теплий, м’який, духмяний із хрусткою скоринкою. Проте через кілька днів будь-яка випічка вже стає не такою апетитною, втрачає свою свіжість та привабливість. Що ж робити, аби зберегти якнайдовше м'якість хлібобулочних виробів та насолоджуватись ними не один день? Подовжити свіжість випічки допоможуть прості поради:
“Якість хліба та булочок гарантована, адже наші фахівці з якості регулярно проводять ретельні перевірки всієї продукції. Тож впевнені, що наші клієнти отримують тільки найкраще,” — зауважує Оксана Назаренко, керівниця відділу власного виробництва мережі VARUS.
Якщо вам до душі смакувати свіжим хлібом та пиріжками, які щойно випекли — точно слід завітати до власної пекарні VARUS. Хлібобулочні вироби тут випікають кожного дня, поповнюючи полиці ще теплими виробами. Час реалізації хліба та здоби у VARUS — від 18 до 24 годин. Тож коли б ви не завітали до магазинів мережі, завжди можна купити щойно спечений хліб та ще теплу випічку.
Gorod`ской дозор | |
Фоторепортажи и галереи | |
Видео | |
Интервью | |
Блоги | |
Новости компаний | |
Сообщить новость! | |
Погода | |
Архив новостей |