Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
00:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Танцоры Днепра и области – лучшие в Европе!

Танцоры Днепра и области – лучшие в Европе!

С множеством наград возвратились наши танцоры с престижных международных конкурсов по танцам.

Кубок Европы по восточным и современным танцам прошел в Болгарии. На нем нашу область блестяще представил танцевальный коллектив «RUDENOVNADANCE» из Подгородного, который привез аж 40 наград, 38 из которых – золотые!

Об этом в Подгороднянской территориальной громаде сообщили следующее:

«Колектив східних та сучасних танців «RUDENOVNADANCE» з м. Підгородне взяв участь у Міжнародному конкурсі «European Cup - 2024. Кубок Європи» в Болгарії.

Наші дівчата вразили журі своїми виступами: з 40 представлених номерів 38 отримали перші місця, а 2 виступи здобули срібло!

За результатами конкурсу «RUDENOVNADANCE» здобули 4 головні Корони фестивалю та головний Кубок Європи 2024 зі східних танців!

Вітаємо наших талановитих і чарівних дівчат з блискучими виступами! Щиро дякуємо керівнику колективу Юлії Руденко за професійну підготовку та майстерність!».

А Днепровский хореографический коллектив «ART DANCE» Детско-молодежного центра «Лидер» показал прекрасные результаты на Международном фестивале творчества, который состоялся в болгарском городе Китен.

На нем юные днепровские танцоры завоевали четыре первых места и Гран-при, о чем рассказали в центре «Лидер»:

«Вихованці Дитячо-Молодіжного центру «ЛІДЕР», хореографічний колектив «ART DANCE», повернулися з Болгарії, де взяли участь у Міжнародному фестивалі творчості «Sea Sun Festival» у місті Кітен.

І ми з радістю повідомляємо, що наші таланти здобули 4 перших місця та Гран Прі!

Це справжній тріумф, який підтверджує високий рівень підготовки та майстерності наших вихованців. Це був незабутній досвід, який став можливим завдяки наполегливій праці, майстерності та незламному духу нашого колективу. Ми дякуємо усім, хто підтримував нас на цьому шляху!

Вітаємо наших зірок і з нетерпінням чекаємо нових перемог!».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте