Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Порушено карні справи проти осіб, котрі використовували підроблені платіжні картки

Порушено дві кримінальні справи проти осіб, котрі використовували підроблені платіжні картки на Дніпропетровщині. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в центрі зі зв'язків із громадськістю (ЦЗГ) УМВС України в Дніпропетровській області.

Як повідомляє ЦЗГ, під час проведення оперативно-профілактичних заходів співробітниками Управління державної служби з боротьби з економічними злочинами, Управління карного розшуку УМВС України в Дніпропетровській області спільно зі службою безпеки КБ «Приватбанк», при використанні підробленої платіжної картки міжнародної системи VISA в торгівельно-сервісній мережі м. Дніпропетровськ були затримані двоє зловмисників: громадянка України та громадянин Ізраїлю. При особистому огляді у затриманих були знайдені закордонні паспорти громадян України з явними ознаками підробки, а також значна кількість підроблених банківських карток VISA.

За повідомленням ЦЗГ, встановлено, що затримані особи протягом останніх шести місяців використовували ці картки для придбання товарів, оплати послуг у торгівельних та сервісних закладах України. Для підтвердження особи правопорушники використовували підроблені документи, до яких вклеювали свої фотокартки.

Як повідомляється, наразі проводяться заходи щодо встановлення всіх співучасників злочину, а також торгівельних установ, в яких могли використовуватися ці підроблені платіжні картки та документи.

За повідомленням ЦЗГ, збитки, завдані банкам-емітентам, становлять більше 80 тисяч гривень, однак ця цифра не є остаточною.

Як повідомляється, за зібраними матеріалами, вирішується питання стосовно порушення карних справ за ознаками злочинів, що передбачені статтями 200 ч. 2 та 361 ч. 1 КК України. На сьогоднішній день вже порушені карні справи за статтями 190 ч. 3 та 358 ч. 1 КК України. Зазначені особи, за санкцією суду, заарештовані.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Mx  (27.12.05 12:15): Надо же, сколько говна научилось пользоваться интернетом... Ответить | С цитатой
Judit  (27.12.05 12:14): -) (27.12.2005): Правильно! недаром же евреи, чего еще от них ждать?!

Очень понравилось, что человек нашел в статье то, что хотел найти...
Хотя в статье черным по белому -"громадянка України та громадянин Ізраїлю"
Ответить | С цитатой
-)  (27.12.05 11:25): Правильно! недаром же евреи, чего еще от них ждать?! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте