Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ще 12 шкіл сільських районів Дніпропетровщини одержали автобуси для перевезення дітей

У рамках обласної програми «Шкільний автобус» ще 12 шкіл сільських районів Дніпропетровщини одержали транспортні засоби для підвезення дітей до шкіл. Вручення ключів від автобусів відбулося 28 грудня на площі між Дніпропетровською облдержадміністрацією і обласною радою, де відкрилася головна обласна новорічна ялинка.

Як стало відомо інформагентству Придніпров’я, вітаючи хлопчиків та дівчаток, які прибули на свято з усіх районів області, голова облдержадміністрації Надія Дєєва вручила також 200 путівок на відпочинок на Закарпатті обдарованим дітям і дітям пільгових категорій.

В інтерв’ю журналістам Надія Дєєва, зокрема, розповіла, що цього року обласна влада придбала автобуси для всіх сільських районів, і додала, що наступного року реалізацію цієї програми буде завершено.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», у серпні, перед відкриттям обласної наради працівників закладів освіти, тодішній голова Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Єхануров вручив ключі від 10-ти автобусів марки «Еталон» директорам сільських шкіл. Усі ці автобуси призначені для перевезення школярів на заняття і на кожному з них зроблено напис «Шкільний автобус».

Це було передання першої у 2005 році партії автотранспортних засобів навчальним закладам, між тим в інтерв’ю журналістам Юрій Єхануров зазначив, що у вересні 2005 року у рамках реалізації регіональної програми «Шкільний автобус» для шкіл області за рахунок обласного бюджету буде придбано ще 12 автобусів.

Довідка: У сільській місцевості Дніпропетровської області підвезення до шкіл потребують 18 тисяч дітей і майже тисяча педагогічних працівників. У 2005 році з місцевих бюджетів на закупівлю транспорту для шкіл передбачено виділити 1млн грн, не закладено коштів для придбання автобусів у бюджетах 6-ти районів — Магдалинівського, Петропавлівського, Петриківського, П’ятихатського, Царичанського і Софіївського.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Агеев Н.А.  (29.12.05 12:15): На 29 декабря: Агеев день. Если морозец силен, навел дыхом кудрей, то проморозит он еще двадцать дней. Коли сильный мороз затрещит, стоять ему до 19 января Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте