Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

325 з 7241 кандидатів у народні депутати України є жителями Дніпропетровської області

325 з 7241 зареєстрованих Центральною Виборчою Комісією (ЦВК) України кандидатів у народні депутати України є жителями Дніпропетровської області, що складає 4,48% від загальної кількості зареєстрованих кандидатів. Про це інформагентству «Придніпров’я» стало відомо з оприлюднених ЦВК списків кандидатів у народні депутати від політичних партій та блоків, що беруть участь у виборчій кампанії.

Як стало відомо, станом на 11 грудня кількість політичних партій та блоків, що беруть участь у виборчій кампанії на парламентських виборах 2006 року дорівнює 43, а загальна кількість кандидатів у народні депутати — 7241. Зі списків кандидатів стало відомо, що у виборчих списках 37 політичних партій та блоків нараховується 325 осіб, які мешкають у Дніпропетровській області, це 4,48% від загальної кількості кандидатів в народні депутати, зареєстрованих у ЦВК.

Найбільша кількість жителів області нараховується у виборчому списку Комуністичної партії України — 39 осіб, друге місце посідає Народний блок Литвина — 28, трете поділяють «Опозиційний блок НЕ ТАК!» та Партія Пенсіонерів України — по 25 кандидатів, на четвертому Партія регіонів — 24 кандидати. На п’ятому місці за кількістю жителів Дніпропетровщини знаходяться Блок Юлії Тимошенко, Блок Наталії Вітренко «Народна опозиція» та Політична партія України «Партія політики ПУТІНА» — по 21 кандидату відповідно.

У списку Блоку «Наша Україна» нараховується 17 жителів області, у списку Соціалістичної партії України — 8.

Довідка: Згідно з чинним законодавством, ЦВК до 13 січня має прийняти остаточне рішення з приводу реєстрації або відмови у ній кандидатам у депутати від політичних партій та блоків.
В Україні нараховується 126 офіційно зареєстрованих політичних партій.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Автор  (16.01.06 12:28): Левому - в ВР сейчас 17 представителей Днепропетровской области, после выборов будет около10 Ответить | С цитатой
Garaguts  (14.01.06 11:01): А "Громаду" упоминать что, Николай Антонович не позволили? Ответить | С цитатой
левый  (14.01.06 03:19): Маловато что-то. Интересно какое сейчас в ВР кол-во нар.депов от Дн-ской области и какое будет после выборов? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте