Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
19:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Двори міста будуть зі світлом

Двори міста будуть зі світлом
Міський голова Іван Куліченко перевірив хід виконання робіт по ремонту та відновленню мережі освітлення на житловому масиві Прідніпровський. Як доповіли йому керівникі райвиконкому та підприємства “Міськсвітло”, вони проходять згідно плану, затвердженому мером. Одночасно роботи проводяться на Перемозі та Комунарі. Ремонт освітлення на всіх цих житлових масивах був розпочатий ще в грудні, завдяки кредиту, про який домовилася міська рада з постачальником обладнання фірмою “Шредер”.

Усього за місяць, як і планувалося, встановлюється 500 світлових точок. Це не просто “вкручення лампочок”, а й відновлення та ремонт мереж, стовпів, електроних приладів. За результатами перевірки, Іван Куліченко залишився задоволеним ходом та строками виконання робіт. У найближчі дні він має намір побувати і на інших житлових масивах, де вони проводяться. Наприклад, у січні роботи розпочалися вже і на Парусі, у дворах житлових будинків проспекту Кірова та на Лівобережному. А у лютому ремонт мереж буде проходити у приватному секторі міста.

У порівнянні з 2005 роком об”єм робіт на 2006-й буде значно більшим: якщо в минулому році було встановлено 1800 світильників, то у планах наступного це вже 2 500. За словами керівників “Міськсвітла”, можна встановити і більше світильників, але за попередніми розрахунками саме на таку кількість світильників можна виділити кошти із бюджету. Важливий факт – світильники виготовлені по енергозберігаючим технологіям і мають великий строк експлуатації.

Треба відзначити, що питання освітлення вулиць житлових масивів та приватного сектору буде вирішуватись у 2006-му році нарівні тих пріоритетних напрямків роботи які свого часу зазначив міський голова Іван Куліченко. Це - капітальний ремонт доріг, чистота міста, благоустрій дворів. За останні чотири роки, чітко дотримувалася програма освітлення міста, затверджена Іваном Куліченко, в якій першим етапом були роботи на магістралях міста, де проходить найбільш великий потік загальноміського та транзитного транспорту: Запорізьке шосе, проспекти Гагаріна, Правди, Карла Маркса, Кірова, Свободи, вулиці Героїв Сталінграда, Чернишевського, Карла Лібкнехта, та інші, а також Набережна і частина житлових масивів. Це було вкрай необхідно і дало свій результат - у Дніпропетровську значно знизилася кількість ДТП, травматизм та смертельні випадки серед пішоходів.

Тепер виконується завдання міського голови про втілення другого етапу програми освітлення міста – ремонт мереж у дворах та на другорядних вулицях. Це – вирішення питання не тільки комфорту, а й безпеки мешканців житлових масивів, перш за все у зимовий період.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (15.01.06 21:52): А я считаю что нужно добиваться другими способами,например как в МЖК "Звездный" что на Подстанции, из-за того что небыли расчитаны мощности подстанций при новом строительстве (Дафи) в этом доме постоянно небыло электроснабжения, и способ "выйти на дорогу" был единственным который подействовал, думаю это выход раз других нет. Ответить | С цитатой
Андрей  (15.01.06 20:20): Класно выходит! В Приднепровске делают освещение во дворах, а на 12 квартале работники Горэлектросети обрезали свет во дворах и обещали отключить свет и в подъездах (сам лично разговаривал с мастером Горэлектросети, могу подвердить).Просьба к городским властям делать свою работу и не "рисоваться " перед выборами, а наша обязанность как избирателей-думать кого допускать к "кормушке". Ответить | С цитатой
Настя  (15.01.06 18:39): смешно! Я живу внизу проспекта Кирова... Тут фонари во дворе не горят уже... хм... лет 5, так точно!
Так что не смешите мои тапочки!
Ответить | С цитатой
Афанасьич.  (15.01.06 09:09): Замечательно, что Иван Иванович проверяет работу городских служб на местах.
Лучше было, если бы об этом знали жители до его посещения, а не с экрана телевизора.
В Приднепровске, на 21 квартале стало ночью светло. Видно, что город занимается освещением тёмных углов.
Проблема на 21 квартале. Начато строительство дороги, пересекающей квартал. Она входит возле райисполкома, доходит до труб золоудаления и всё. Нужен мостик через трубы. Машинам нужно делать объезд, мимо подъездов домов, через дворы, где гуляют и играют дети.
Дорогу бросили делать уже несколько лет.
Если бы я знал, что Иван Иванович будет в Приднепровске, я обязательно рассказал и показал ему это узкое место.
Ответить | С цитатой
Мимоходом  (13.01.06 22:18): Если бы еще мусорную свалку убрали с Фабрично-заводской 20
цены бы вам не было
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте