Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
19:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міська виборча комісія оприлюднила список 8 територіальних виборчих округів з виборів до міськради та міського голови

Дніпропетровська міська виборча комісія оприлюднила список 8 територіальних виборчих округів з виборів до Дніпропетровської міської ради та міського голови Дніпропетровська 26 березня 2006 року. За інформацією міської виборчої комісії, найбільша орієнтовна кількість виборців очікується на виборчих округах №7 (Ленінський район) — 137 тис.51 особа, №1 (Амур-Нижньодніпровський район) — 123 тис. 615 та №3 (Жовтневий район) — 120 тис. 220, а найменша — на виборчому окрузі №5 (Кіровський район) —55 тис. 302.

Як повідомили в міській виборчій комісії, згідно з Законом України «Про вибори депутатів Верховної Ради АРК, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», багатомандатний виборчий округ з виборів до Дніпропетровської міської ради та міського голови має межі міста і поділяється на виборчі округи, які збігаються з територіальними межами відповідних районів Дніпропетровська.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», депутати Дніпропетровської міськради на черговій сесії 9 січня 2006 року сформували Дніпропетровську міську виборчу комісію. За даними Управління внутрішньої політики Дніпропетровської міськради, від різних політичних партій та блоків надійшло 33 подання, але 12 з них були відхилені у зв'язку з неправильним оформленням, а ще три були відкликані подавцями. Жеребкування проводилося у два етапи, після чого був визначений склад Дніпропетровської міської виборчої комісії, до якої увійшли 15 представників різних партій (блоків).

Головою комісії призначено Наталю Гусаревич, її заступником — Олександра Парубця, секретарем — Тетяну Ткачук.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте