Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
04:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську планується збудувати супермаркет німецької торговельної мережі OBI

У Дніпропетровську планується збудувати супермаркет німецької торговельної мережі OBI. Про це інформагентству «Придніпров'я» повідомили в прес-службі компанії OBI.

За словами представників компанії, остаточне рішення про плани експансії мережі в Україну було прийнято наглядацькою радою 16 грудня 2005 року. На початку лютого 2006 року в Києві було відкрите офіційне представництво компанії.

Зараз компанія веде переговори відразу щодо декількох земельних ділянок на території України, які можуть бути використані для будівництва супермаркетів OBI. Протягом найближчих двох років компанія планує відкрити 10 супермаркетів. Не менше трьох будуть розташовані у Києві, інші — у Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Одесі та Сімферополі. Загальний розмір інвестицій у реалізацію проекту складе більше 100 млн євро.

Довідка: Компанія OBI (найбільша мережа роздрібних магазинів формату do-it-yourself (DIY)) працює в секторі оздоблювальних матеріалів та товарів для дому. Мережа магазинів OBI нараховує понад 480 торгових центрів в одинадцяти країнах миру. Зараз торгові центри мережі представлені в Німеччині — 342, Італії — 34, Австрії — 38, Чеській республіці — 20, Польщі — 25, Словенії — 4, Швейцарії — 7, Боснії-Герцеговині — 2, Росії — 4.
За даними компанії, за величиною торговельна мережа OBI посідає четверте місце на світовому ринку DIY. Сукупний оборот групи компаній OBI за 2004/2005 фінансовий рік склав 6,3 млрд євро, з них 29% приходиться на міжнародний бізнес.
Gorod.dp.ua на Facebook.


4dimka  (01.03.06 15:17): Брешуть - не брешуть! Но супермаркет построят! Кажись дали взятку кому-нибудь на завоевание украинского рынка - АТБ подвинется! Ответить | С цитатой
ПЕтя  (01.03.06 11:01): Брешуть ! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте