Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
04:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Стихія новин на телеканалах

Стихія новин на телеканалах
Нещодавно Дніпропетровське обласне громадсько-патріотичне об'єднання «Примножимо славу Придніпров’я» звернулося до Державного комітету телебачення і радіомовлення України з питання вжиття заходів державного впливу на масштабність висвітлення насильства в новинах приватних телеканалів.

Ще б пак, ця тема в Україні стала надзвичайно важливою. Вже 20 років інформаційним простором країни володіє анархія і беззаконня. Одним словом – стихія! Членів організації (переконані, що і переважну частину нормальних громадян України також) бентежить те, що приватні телекомпанії на свій розсуд продукують новини. Нині люди кожного дня бачать на екранах катастрофи, аварії, злочини, насильство, перевертнів тощо. Невже життя складається лише з цих подій? Звідки взятися оптимізму в українців, коли свідомість народу бомбується весь час тільки негативами.

Це певне зомбування призвело до того, що за два десятиліття влада (будь-яка!) не змогла змінити життя переважної частини громадян на краще. Люди взагалі увійшли в зневіру і в прострацію.

Як відомо, саме Державний комітет телебачення і радіомовлення України разом з іншими структурами влади повинен контролювати ситуацію в телекомпаніях і впливати на їх програми. Невже ж керівництво державного органу влаштовує те, що діється кожного дня на екранах телевізорів під час щогодинних новин? Чому ж не вживають заходів з цього приводу, а якщо вживають, то чому ця робота невідома громадськості? - запитують патріоти Придніпров’я у Центру.

Вони запропонували ввести певний контроль i аналіз змісту новин та встановити загальнообов’язкову дозу негативу в новинах приватного телебачення України. Адже щодня в країні відбувається не лише негативне, про що могли б повідомляти телеканали, підтримуючи якоюсь мірою настрій і оптимізм українців.

Gorod.dp.ua на Facebook.

6  

tanysk  (02.02.12 01:53): Предлагаю много вдохновения, например, показывать по телевизору, афоризмы и цитаты, притчи и просто мудрые высказывание. Все это действительно вдохновляет, а Вы народ просто душите своими негативными эмоциями. Вот официальный сайт http://ru.forismatic.com/
где многотысячная аудитория сидит часами, и не тратит свое время на негативные эмоции.
yoyo  (01.02.12 19:13): Чергова спроба введення цензури. З усіх кутків країни посипляться звернення "коллективов трудящихся" і верховна зрада пропихне цензуру під видом боротьби за "настрій і оптимізм". Дурні слухляно поаплодують а будь-яка новина про корупцію і зловживання влади буде, під приводом негативного впливу на маси, зніматися з випусків новин, видалятися з сайтів і т.д.
Шановні, невже 2 роки не вистачило, щоб зрозуміти, що це за режим? Вас дурять і грабують а ви радієте. Це навіть вже не Білорусь. Там хоч людям щось кидають, щоб виживали. А тут останнє відбирають. Доки будемо терпіти?
snovrekl  (01.02.12 16:35): Может кто и балдеет от кошмаров и крови в сводках новостей, которыми, кстати, или некстати, начинаются почти все программы новостей. Неужели в этой стране кроме расчлененки ничего не интересует народ? Аварии, убийства (спецпрограммы по 1 часу!!!), ограбления (с полным раскладом как сделано!!!), угон авто и пр. и пр. Кто и когда дал право этой пишущей и снимающей п...братии вывешивать грязное белье на люди, забивать мозги нашим детям и внукам?
Это не свобода слова, это направленное уничтожение сознания народа и молодежи в первую очередь.
 (01.02.12 15:05): А сейчас получается не" замыливание", а какое то"нагнетание". У нас не новости, а сводки криминальной хроники.Правда, иногда-перебор.
БоRодач  (01.02.12 12:41): Т.е. Магнолию-ТВ вообще нужно закрыть?
Бредовая идея. Нужно видеть реальную картину событий, а не довольствоваться тем, что останется после цензуры.
Я помню в детстве при союзе новости - один позитив в виде "вести с полей". Максимум негатива - сообщение о кончине какого-то партийного лидера. Замыливание получается.
eugeneb  (01.02.12 12:38): Да, а вот были ж времена !.. При Брежневе, помнится, в стране все прекрасно было: и пароходы не тонули, и самолеты не падали, и трудящиеся день ото дня жили все лучше и лучше! Даешь "докторскую" колбасу по 2.20!
1

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте