Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
06:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Служба порятунку повідомляє

Служба порятунку повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 28-29 вересня 2013 року

За цей час у Дніпропетровській області сталося 27 пожеж, 12 з них у самому обласному центрі.

28 вересня об 11:00 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час збирання грибів разом з батьками на території Шульгівського лісного масиву у Дніпропетровському районі заблукав 14-річний учень 8 класу загальноосвітньої середньої школи № 96. О 14:45 було знайдено заблукалого юнака. Медичної допомоги хлопчик не потребував.

28 вересня о 20:21 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку в місті Підгороднє Дніпропетровського району. До місця події були направлені два пожежно-рятувальних відділення ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Під час ліквідації вогню у житлі були виявлені тіла двох загиблих людей: власниці, 1963 року народження, та її співмешканця, 1951 року народження. Орієнтовна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем при палінні у нетверезому стані. На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

28 вересня о 20:19 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в Амур-Нижньодніпровському районі міста Дніпропетровськ на території підприємства ТОВ «Світлофор» вогнем охоплено одноповерховий ангар. Горіли дерев’яні піддони на орієнтовній площі 1000 м2. О 21:55 пожежу локалізовано, об 00-40 29 вересня пожежа остаточно ліквідована. Після чого проводилась розборка та проливка конструкцій для запобігання виникнення повторного займання. Всього до ліквідації пожежі було залучено 54 співробітника особового складу та 15 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Причина пожежі та збитки встановлюються правоохоронними органами.На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

28 вересня о 19:46 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що по вулиці Набережна Леніна Жовтневого району обласного центру водій легкового автомобілю не впоравшись з керуванням скоїв наїзд на бетонну огорожу впав у воду.

По прибуттю на місце родії пожежно-рятувального підрозділу відділенням водолазної групи була проведена оцінка обстановки та проведені пошукові роботи в радіусі 8 метрів на відстані від берегу. Рятувальниками легковий автомобіль було зафіксовано мотузкою за бетонну плиту.

На місці події постраждало дві особи, власник транспортного засобу 1984 року народження та пасажир 1990 року народження, які направлені до обласної лікарні імені Мечникова.

29 вересня у селі Павлівка Солоняньского району під час ліквідації пожежі у приватному будинку було виявлено тіло загиблого чоловіка, 1942 року народження.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті