Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську відбудеться театралізована акція «Ревізор»

11 серпня о 16 годині на Європейській площі у Дніпропетровську відбудеться театралізована акція «Ревізор» першої хвилі регіональних акцій в межах загальноукраїнської молодіжної протестної кампанії «ТЕАТР ПОЛІТИЧНОЇ ДРАМИ» «Патос-Політікус або патології українського істеблішменту». Про це повідомили організатори заходу — Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Демократичний альянс».

За інформацією організаторів, у акції візьмуть також участь студенти Національного гірничого університету.

О 15:30 відбудеться прес-конференція голови Дніпропетровського міського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократичний альянс» Ліни Курдаченко та члена правління ВМГО «Демократичний альянс» Микити Продавця.

Довідка: Демократичний Альянс є всеукраїнською молодіжною громадською організацією, яка об'єднує молодь більшості регіонів України.
Місія організації: формування на засадах християнської демократії нової, відповідальної, патріотично-орієнтованої громадсько-політичної еліти країни шляхом створення умов для розвитку, вдосконалення і реалізації молоді на користь українського народу.
Gorod.dp.ua на Facebook.


!!!!!!!!  (11.08.08 11:12): 100% Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті