Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпродзержинську вийшов перший номер нової газети «Культ Я»

У Дніпродзержинську вийшов перший номер нової газети «Культ Я»
vit.flamber.ru
У Дніпродзержинську вийшов перший номер нової газети «Культ Я», що видається міським неформальним об'єднанням «Поети, художники, музиканти». Про це повідомив ініціатор видання газети, поет Дмитро Тарнопольський.

За інформацією Дмитра Тарнопольського, девізом газети визначено відомий афоризм: «Талантам надо помогать, бездарности пробьются сами». У першому примірнику видання надруковано матеріали про місцевих художників та літераторів, огляд «Дніпродзержинськ у творах класичної літератури», репортаж «З чого починається пам'ятник» про роботу Дніпродзержинського скульптора Гарніка Хачатряна.

Тираж першого номеру газети «Культ Я» — 100 екземплярів, які, за словами Дмитра Тарнопольського, безоплатно були роздані «людям, не байдужим до культури міста».

Довідка: Неформальне об'єднання «Поети, Художники, музиканти» створено у Дніпродзержинську у 2007 році, проводить творчі вечори та зустрічі, опікується долями місцевих колег, самостійно допомагаючи їм у скрутних випадках.
Gorod.dp.ua на Facebook.


gh  (11.08.08 11:31): C названием, конечно, не продумали. И правда получается "культя", такой себе вестник инвалидов. Интересно, кто захочет читать газету с таким названием? Відповісти | З цитатою
Котяра  (11.08.08 11:15): Название конечно оригинальное, читается как "культя":( Наверное, это показательно, в каком состоянии находится наша культура. Відповісти | З цитатою
:(  (09.08.08 20:59): «Талантам надо помогать, бездарности пробьются сами».Красивые слова ,но в реальной жизни всю помощ захапают бездарности , а таланты как всегда ...... Відповісти | З цитатою
кром  (09.08.08 18:35): сейчас все-поэты,я-тоже Відповісти | З цитатою
ржалЪ  (09.08.08 13:09): 100 экземпляров - это канеш много. На принтере печатают? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті