Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
07:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ціни на опалення та гарячу воду можуть знову підвищитися

2 гривні чотири копійки замість 1,51 за квадратний метр за опалення та 17 гривень 10 копійок замість 9,92 за гарячу воду. Такі тарифи, можливо, будуть дійсними для мешканців Дніпропетровська.

Цю інформацію сьогодні оголосив директор міських теплових мереж Микола Шипка. Над новими тарифами зараз працює робоча група депутатів міської ради. Прийняті цифри потім винесуть на громадські слухання. Останню крапку поставлять на сесії.

А поки що ситуація з проплатами тепловим мережам виглядає так. Щодня на постачання тепла та гарячої води витрачається шістсот тисяч гривень. На рахунки підприємства потрапляє близько двохсот тисяч. І як результат, після десятого лютого, за прогнозами синоптиків у ці дні потеплішає, 98 будинків повністю відключать від тепла. Ще в сімдесяти двох не буде гарячої води. Взагалі такі радикальні заходи застосують до шестисот житлових будинків. Серед тих, хто залишиться без опалення та гарячої води будуть і люди, які справно платять за надані послуги. Представники теплових мереж це розуміють і кажуть, що іншого виходу вони не мають. Відключати поквартирно сьогодні можна лише гарячу воду. Днями це буде зроблено в кількох сім’ях за рішенням суду.

За словами Миколи Шипки, більшість неплатників - не пенсіонери і незаможні. Як доводить життя, саме ці люди вчасно розраховуються. Дехто не платить, очікуючи на списання боргів за рахунок ощадних книжок.

Тарифи на послуги тепломережі в Дніпропетровську не підвищувалися з двотисячного року. Сьогодні ця міра, за словами Миколи Шипки, обґрунтована. Збитки підприємства за 2 останні роки 17 мільйонів гривень. До того ж разом з можливим збільшенням тарифів збільшиться і кількість об’єму води для тих, хто не має лічильників. Замість ста п’яти літрів на кожного чоловіка будуть нараховувати 140.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте