Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
08:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області МОЗ значно скоротило кількість госпітальних баз, які приймають хворих на коронавірус

У Дніпропетровській області МОЗ значно скоротило кількість госпітальних баз, які приймають хворих на коронавірус

Ще до вихідних ми мали 6073 ліжка у 35 лікарнях. Тепер ця кількість зменшилась більш, ніж втричі.

Це дуже добра новина, адже область немає потреби у великій кількості госпітальних баз. Загалом динаміка захворюваності за останні 2 тижні в області знизилась на 40,17%. За 06.06.2021 офіційно зареєстровано 47 нових випадків КОВІД-19. Оновлений список лікарень, куди госпіталізуватимуть людей з виявленим Ковід-19, налічує 21 медичний заклад з 3760 ліжками. Це на 14 лікарень менше, ніж було протягом останніх декількох місяців.

Пацієнти, які отримували лікування в закладах, що не включені в новий перелік, перебувають в стаціонарі до моменту виписки. Нові випадки госпіталізуються у такі медичні заклади:

«Дніпровська міська клінічна лікарня No 16», «Дніпровська міська клінічна лікарня No4», «Дніпровська міська клінічна лікарня No 21 ім. Проф.Є. Г. Попкової», «Дніпровська міська клінічна лікарня No 6», «Дніпровська міська клінічна лікарня No 9», «Міська дитяча клінічна лікарня No 6», «Дніпровська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги», «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І.Мечникова», «Павлоградська лікарня інтенсивного лікування», «Нікопольська міська лікарня No 4», «Криворізька міська лікарня No7», «Криворізька міська лікарня No1», «Криворізька інфекційна лікарня No1», «Криворізька міська лікарня No16», «Криворізька міська лікарня No10», «Кам’янська міська лікарня No7», «Новомосковська центральна міська лікарня», «Першотравенська міська лікарня», «Синельниківська центральна міська лікарня», «Слобожанська центральна лікарня».

Gorod.dp.ua на Facebook.


***  (07.06.21 18:05): Убрали только 11 и ж/д больницы. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті